Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali…

Upali smo u finansijsku krizu. U braku smo skoro 20 godina, uvijek smo pristojno živjeli. Tri kćerke, plus sve druge obaveze bilo je nemoguće sustići. Iako smo i muž i ja fakultetski obrazovani bilo je nemoguće pronaći posao, imamo preko 40 godina i niko nije želio da nas uposli. Na kraju bili smo prisiljeni na ono najgore, muž svaku noć obilazi grad, skuplja “vrijedno” smeće, a ja sam se zaposlila u jednom lokalnom kafiću bolje rečeno KAFANI.

Mislila sam pošteno zarađivati za život, ali prvi dan gazda te kafane me “odvukao” u magacin i… prvi puta sam prevarila mog muža. Morala sam, međutim vremenom sam postala prava jeftina roba. Skoro svaki dan budem sa 2-3 matora pijanca za sitan novac 5,10 eura, ali dobro dođe. Nakon što sam ovako zarađivala skoro godinu dana moj muž me sinoć zamolio da prestanem sa tim, jer više to ne može psihički da istrpi. Kako je rekao počinjem da mu se gadim iako je svjestan da to ne radim što me volja.

BONUS ISPOVEST:

ON JE MOJ VATRENI GOSPODAR: Bila sam mu dobra curica i ložilo me je da mi naređuje

„Idi u sobu, poređaj igračkice blizu sebe, stavi povodac i pusti neki muzički kanal na tv-u. Ne moraju svi čuti koliko si napaljena kada ti zarijem Kurac u guzu!“, dobih naređenje svog Gospodina.

Uz poslušno klimanje glavom i sa blagim osmehom, prošetala sam kroz predvorje puno ljudi i zaputila se ka stepeništu. Nije rekao kada će mi se pridružiti. (Ne)poznajući njegov Um – to bi moglo biti za par minuta ili sat vremena.

Na brzinu sam sve stvari iz torbe poređala na sto, skinula se, klekla i stavila povodac. Počeh tražiti muzički kanal, ali kao za inat – nisam ga mogla pronaći.

„Dođavola! Baš će se obradovati ako uđe u sobu i vidi da menjam kanale na televizoru, kao da nemam preča posla!“, pomislih nervozno. Ipak, uskoro sam naišla na muzičke spotove i odahnula. Sada je preostajalo jedino čekanje.

Kada je tišina, mogu osluškivati njegove korake kada se približava. Ali sa muzikom u pozadini, nisam mogla čuti ni svoje misli, kamoli korake ispred vrata.

Verovatno nisam provela tako dugo vremena čekajući, ali u glavi mi je svaki minut delovao kao sat. Želela sam da što pre dođe i uzme ono što želi, ono što mu pripada.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt