“Mama me zatekla sa dečkom” – Ispovesti
Ispovesti

“Mama me zatekla sa dečkom”

Jučer sam bila sa dečkom (prvi put) rešila sam da to uradim sa njim i zaključala sobu jer mi je mama bila tu, a tata je radio drugu.

Krenula sam da vršt.im od bola u jednom trenutku i mama je uzela drugi kljuc i upala u sobi sa pitanjem “Je l’ plačeš?” sreća pa smo bili pokriveni. Mama se samo nasmejala i rekla da se tata vraća za pola sata i izašla K R A LJ I C A.

Još je oprala kr.vavu posteljinu i mušku teč.nost sa jastuka i dala par saveta kako da budem dobra u krevetu… jedva čekam opet da spav.am sa dečkom, toliko toga nisam probala da prosto uživam u mislima…

BONUS ISPOVEST:

Počeo me oko vrata grliti….Uhh sva sam se naložila i prepustila mu se..MNOGO SAM SE NAPALILA…

Zdravo dragi . Marina je opet. Želim nastaviti priče. O sebi sam i mom izgledu već rekla. Razvedena sam i uživam u novoj kres vezi sa Bojaninim komšijom koji je 16g stariji od mene . Još uvek se redovno jebemo, kod njega noćivam i ujutru takođe se jebemo. To najviše volim jer tad mi je pička natečena vlažna.

U njega kurac vreo i tvrd Ne mogu vam objasniti kako nam je divno. Ne silazimo jedni sa drugih. Ja volim kurac više od svega a on pičku. Jednog dana me Bojanova rodica pozvala na svadbu. Pa smo otišli ja i on skupa. Obukla sam haljinu ispod tange i najlonke mrežaste. Pošto svi znate da na svadbama bude i seksa. Ja sam odlučila da testiram ovog svog. Da prevarim. Tu noć na svadbi je bilo puno sveta mladih doteranih parova najviše. Igrali smo pevali, pili itd.

Negde oko 3h ujutru mnogi su se već ponapijali, sedeli . Moj nije bio pijan sve umereno. Odlučim malo prošetati okolo šatora i ugledam iza sena Bojanu kako jebe neki momak. Vratim se nazad zapalim cigaru. Kad neki momak mi priđe i pripali. Počeo me gledati u sise noge. Bio je onako mog rasta. Primetila sam da se napalio.

Otišla sam na drugu stranu prema šljiviku i on zamnom . Zagrli me oko struka. Ja mu reče da sam udata i ne mogu to. Bio je uporan nije me puštao. On je isto bio oženjen. počeo me oko vrata grliti. Uhh sva sam se naložila i prepustila mu. Uhvatio me za sise a ja njega za kurac . bio je poveliki. Uhvatio me za guzu. Ja sam mu se okrenula držeći se za drvo.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt