PRIČA DANA: Bila sam kod komsije koji ima 40 godina,kada ga je iznenadno.. – Ispovesti
Ispovesti

PRIČA DANA: Bila sam kod komsije koji ima 40 godina,kada ga je iznenadno..

U krevetu sam prava luđakinja … nevinost sam izgubila sa samo 19 godina i to sa komšijom koji je imao skoro 40. Prije dvije godine sam se udala i naravno vjerna bila bukvalno 24 sata.

Na medenom mjesecu odma drugi dan sam spavala sa nekim francuzom… ludilo koliko je obdaren, ali nebitno… Danas sam pozvala najboljeg prijatelja mog muža da dođe do nas, odnosno mene obzirom da je muž bio na poslu.

“Puklo” me i željela sam samo njega. Tako nakon nekih pola sata došao je ne znajući da sam sama i koja mi je namjera. Inače je onako malo stidan i kada je shvatio da sam sama baš se unervozio. Otišla sam u spvaću sobu, raspremila se i tada ga pozvala kao da mi nešto pomogne…

Nakon par sekudi ušao je u sobu i kada me vido totalno se pogubio, rekla sam mu da želim da prevarim muža sa njim, a on je tada samo bez i jedne riječi izašao iz sobe i krenuo da “bježi”.

BONUS ISPOVEST:

GRUBOST KOJA BUDI STRAST! Snažnije me nabija u dok sedi u fotelji i još žešće odvaljuje…

 

– Još kao klinka volela sam u igrama da budem uhvaćena i „mučena“. Još kada bi me vezali za kakvo drvo, mojoj sreći nije bilo kraja.

To mi je bilo ono što najviše volim, a tek kasnije, kada sam uveliko porasla, shvatila sam o čemu se radi. U stvari, osvestio me je prvi šamar koji sam dobila. Imala sam šesnaest, a on je bio tri godine stariji. Bila sam polu pijana, i nešto smo se posvađali.

I što je najcrnje, on je bio u pravu. A što je više to dokazivao, ja sam ga više provocirala. I onda sam mu opsovala kevu, a on mi je pripalio šamarčinu, da mi je uvo zvonilo . I, rođaci, mislite da sam ga ostavila zbog toga? Jok.

Kako mi je pripalio šamarčinu, tako mi je pička procurela. Te večeri ničeg nije bilo, ali zato jeste već sledeće. Dok smo se tucali, zamolila sam ga da me ošamari. On nije hteo.

Onda sam mu rekla da je pička i šonja i sisa, i konačno se toliko iznervirao da me je odvalio. A ja sam, dragi moji, drage moje, svršila sve u šesnes. I tako je počelo. Skapirala sam da volim da budem ponižavana.

ČITAJ JOŠ NA SLEDEĆOJ STRANICI…

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt