Otišla sam malo do komšije – Ispovesti
Ispovesti

Otišla sam malo do komšije

Ljetnje vrućine, sunce, pakao, a komšija sprat iznad oblači šorceve kao kupaći. Mesec dana nisam imala muškarca i kad sretnem komšiju vratim se razočarana kući.

Nisam mogla više da trpim i odlučila sam da mu odem spremna. Odlučna, bez imalo ramišljanja, bez straha da će da me odbije zvonim na vratima. Izlazi on, samo u kratkom šorcu, a prekrasno mišićavo tijelo me dovodi do ludila. Iznenađen, ponudio me je da uđem da popijemo piće. Baš kako sam i planirala, ulazim, ali na moju žalost u sobi zatičem nepoznatu djevojku, ispostaviti će se njegovu vjerenicu.

Dijasporka, došla na godišnji odmori skoro mjesec dana će da živi sa njim, u njegovom stanu Propade mi plan.

BONUS ISPOVEST:

Sva mi je bila sva mokra natekla…. I njemu se digo ispod pantalona…Prepustili se jedno drugom…

Ćao ja sam Nikolina a zovu me Niki. Imam 21 g. Moj sex zivot je bio katastrofa. Bila sam u vezi 2 g.sa vršnjakom. Ispočetka je bilo super jer smo oboje izgubili nevinost, a posle sve bezveze. Nisam to mogla izdržati. Prekinuli smo. Tad sam imala 19 g.

Pokušavala sam sebi naci drugog, al moji vršnjaci su smotani. Odustala sam i tako 2 g nisam se jebala.Jedne večeri sam po netu gledala porniće i naišla na kombinacije mladi i stari.To me lozilo da sam znala se napaliti do ludila. Rekla sam sama sebi pa što ne bi ja probala s tim starijim muškima ipak su oni iskusni pažljivi vole mladu pičku.

Jednog dana sam otišla biciklom do reke bilo je sunčano i toplo.Na sebi sam imala trenerku ispod tange, koje su virile .Ugledam na reči jednog ribara mladolik simpatičan .sam je bio .Onda sam iscenirala pad s bicikla da mu privučem pažnju. Čin je vidii odmah je dotrČao uzeo me i stavio na stolicu. Dao mi vode, pitao:

– Mala jel te boli?-
-Daa boli

Izmasiro mi je došla sam sebi mada je to bilo foliranje.

– Ako te boli jos dal da te vodim kuci?
-Neka sad mi je bolje.

Nisam mogla odoleti odmah mi se svideo . Upoznali smo se nakon kraćeg razgovora.
Zove se Ari ima 45 g.slobodan.prosed.slank.Smejala sam mu se . Onda posle sam otišla kuci. Tek naveče sam otišla do grada u setnju i sretnem ga u gradu on mi priđe i upita.

– Kako noga?
– Super reče mu.
– Šta radiŠ pito me
– Evo u šetnji a ti
– Bio u kupovini pa opet izašao.
– Ako želiš mogli bu na piće
– Pa može.rekla sam mu.

Bila sam sva uzbuđena seli smo pričali popili piće, posle smo otišli u šetnju. Bio je pravi muškarac i rece mi da živi sam u stanu. To me još više naložilo. Osećala sam sex u u zraku.

Onda smo nakon duge šetnje stali seli kraj reke. Malo pomalo poceli se dodirivati sami bili onda sam ga naglo zagrlika i počeli se ljubiti, onako strašno. Pića mi je bila sva mokra natekla. I njemu se digo ispod pantalona. Prepustili se jedno drugom.

Rekla sam mu uzmi me sad. Odmah sam svukla trenerku i tange u stranu i naguzila mu se a on mi stavio u pičku svoju vrelu tvrdu pičku, počeo me zguza jebati. Uhhh sva sam uživala u jebanju u priridi stenjala ..

– mmmm tooi želim ovo s tobom stalno volim starije muškarce.

Nakon duge jebačine i mog svršavanja svršio je on meni po mojim Velikin sisama koje sam oblizala. Bilo je predivno. Sutradan smo se našli i otišli u njegov stan jebavali se ludo . I tako sam s njim i dan danas u semi jebemo se redovno već godinu dana. Uživamo bez obzira sta pričaju o nama. Kamo sreće da mi je on uzeo nevinost .

Stariji muškarci su zakon i to bi preporucila svim klinkama i curama.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt