Mislio sam je iznenaditi, ali… – Ispovesti
Ispovesti

Mislio sam je iznenaditi, ali…

Bilo je to vrijeme kad sam imao prekrasnu djevojku. Svaki dan smo se viđali i uživali, ali s vremenom je počela tražiti izgovore da se ne vidimo, nisam nikada ništa posumnjao jer sam joj vjerovao, kreten sam znam.

Jedan dan odlučio sam ju iznenaditi posjetom, preko poruka mi se činila tužnom pa sam joj kupio slatko i odnio joj. Kad sam došao kod nje imao sam i što vidjeti, nepoznati auto bio je parkiran ispred. Pomislio sam neka prijateljica joj je došla. Kada sam ušao unutra nije bila u dnevnom ni u kuhinji i onda sam krenuo do spavaće sobe. Tamo sam ju zatekao s drugim muškarcem u krevetu. Bio sam razočaran, vidjela me, a ja sam ispustio bombonjeru, buket i poruku na pod te krenio van iz njezine kuće sav tužan.

Vikala je da stanem i da može objasniti, ali nisam stao, nisam imao snage slušati više. Odmah sam se uputio u prvi kafić i naručio bocu viskija.

BONUS ISPOVEST:

ŽUDELA SAM ZA NJEGOVIM DODIRIMA: Držao me je za butinu dok je vozio, topila sam se od stiska njegove čvrste ruke

 

Obuvam crne cipele sa vrtoglavo visokom potpeticom, oduvek sam se najlepše osećala na visokim štiklama. I mogu reći da sam spremna. Još jednom sam proverila detalje, kosa mije bila skupljena u savršenu punđu, samo je par pramena štrčalo, milovalo me po vratu i licu i davalo mu nežan, vragolast izgled. Crveni karmin mi je isticao pune seksi usne i osećala sam se moćno dok sam se okretala u dugoj crnoj haljini koja mi je otkrivala gotovo cela leđa i diskretno pokazivala moje pune oble grudi. Rekao mi je da će u osam doći kod mene i da ga čekam svečano obučena jer idemo na neku važnu proslavu. Valjda je nešto iskrslo, pojma nemam, a iskreno imala sam drugih briga.

U pet do osam se čulo zvono na mojim vratima. Bože, koliko je bio privlačan u tamno plavom odelu i klasičnoj beloj košulji. Nezakopčan sako mi je omogućio da se divim njegovim savršeno definisanim grudima koje su zatezale košulju. Uhvatio me je oko struka i spustio nežni poljubac na moju kosu. „Prelepa si.” Izazovno sam mu se osmehnula i obesivši se o njegov vrat spustila par slatkih poljubaca. Ispred zgrade čekao je njegov ljubimac. Bio je jako tajanstven u vezi sa zabavom na koju idemo, a ja se nisam mnogo ni raspitivala, pogled mi je privlačila njegova gusta crna kosa i duge trepavice koje su uokvirivale kao gar crne oči. Držao me je za ruku dok je vozio, topila sam se od stiska njegove čvrste, a opet tako nežne ruke. Takav je on bio, fantastično je znao kad treba da pokaže da je moćan, ali ja sam znala za onu nežnu stranu dok me drži u naručju i peva mi. Nasmešila sam se, zatim primetila da stajemo ispred njegove zgrade. „Šta kog đavola!?’’ Nežno je stavio svoj palac na moje usne: „Šššššš…”

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt