“Prvo sam ga hipnotisala, kasnije nisam mogla da stojim…” – Ispovesti
Ispovesti

“Prvo sam ga hipnotisala, kasnije nisam mogla da stojim…”

Prvo sam ga hipnotisala, kasnije nisam mogla da stojim… Prošlog vikenda izašla sam sa drugaricama u jedan poznati noćni klub, rešena da se ludo zabavim. Crna, kratka haljina savršeno je isticala moju zadnjicu, dok su moje velike gru*i hipnotisale sve muškarce. U toj gužvi sam primetila jednog starijeg lika koji nije skidao pogled sa mene. Na kraju večeri, pozvao je konobara i tražio da plati i naš račun, a zatim prišao i da se upoznamo.

Crn, visok i razvijen, odmah mi se svideo. Počeli smo da pijemo i polako postajali sve opušteniji. U jednom trenutku pitao me je da li želim da me poveze kući, što sam jedva dočekala. Odgovorila sam potvrdno i pre polaska otišla do toaleta i skinula tan*e. Ušli smo u kola i krenuli, a ja sam počela da stiskam dugmiće, preturam po kasetama…

Tako sam i pronašla kutiju konoma. Slagala sam ga da umem da stavim konom bez ruku, samo ustima, čisto da bih mu probudila maštu. Već smo stigli do Košutnjaka kada me je pitao da mu to i pokažem.

Otvorila sam konom i pokušala da ga stavim na menjač, naravno bezušpesno. Elegantno ga je izvadio i rekao da pokušam na njemu. Nisam ni stavila konom, odmah sam prešla na stvar. Uzdisao je i stenjao, a zatim odlučio da mi se oduži. Uhvatio me je za macu i shvatio da ne nosim ništa. To mu je samo olakšalo put… I dalje se viđamo, a se*s je sve bolji.

BONUS:

Od sramežljivih do hrabrih: ovo su vibratori koje će i on obožavati

Prije nego što se bacimo na preporuke ovih malenih čudesa koja hrabro preuzimaju odgovornost za najsnažnije orgazme tamo gdje naša tijela traže dodatnu ljubav i poticaje, važno je napomenuti kako je uvođenje igračaka u spavaću sobu, ili, za one još hrabrije, mjesta izvan nje, nešto što bi moglo izbezumiti vašeg partnera ako nikada niste razgovarali o takvim idejama. Ako ste pak ovakve teme već imali na meniju, i oboje ste otvoreni za eksperimentiranje i neka nova iskustva, bacite se na isprobavanje. Ovo su naši favoriti!

LELO TOR 2

Ovaj vibrirajući prsten za penis jedna je od najboljih investicija na koju se, kao par, možete odlučiti. Svaka kuna viška koju izdvojite za kupnju ovog, nešto skupljeg prstena, umjesto nekog drugog, višestruko će vam se vratiti. Izrađen je od silikona, zbog čega je lako prilagodljiv penisima različitih dimenzija i jednostavan za održavanje i pranje. Dolazi u 3 boje – ljubičastoj, zelenoj i crnoj, za sve one kojima je to bitno, u satenskoj vrećici zahvaljujući kojoj ga uvijek diskretno možete imati pri ruci.

Što se samih performansi tiče, nudi 6 različitih opcija vibriranja, od kojih svaku možete iskušati pri nježnijim, ili pak ultra snažnim vibracijama. Okrenete li glavu prstena prema gore, vibracije će biti ugodno zadovoljstvo za vaš klitoris, dok će u okretanju glave prstena prema dolje nešto više zadovoljstva zahvaljući stimulaciji penisa i mošnji imati on. Za maksimalno zadovoljstvo oba partnera, toplo preporučamo pozu ‘ona gore’ u kojoj ćete oboje najsnažnije osjetiti sve čari koje ovo malo čudo pruža. And last but least, obavezno prilikom stavljanja prstena obilno koristite lubrikant.

2

LOVEHONEY WICKED WEEKEND JUMBO COUPLES SEX TOY KIT

Ako tražite paket različitih igračaka za jednako tako raznolike igre i stimulacije, ovo je paket za vas. S obzirom na sve što u njemu dobivate, i više je no pristojne cijene. A kad smo kod ovoga što dobivate, tu su između ostaloga vibrator za stimulaciju G-točke, obični bullet vibrator, prsten za penis, oprema za spankanje, ali i ona za vezanje partnera. Uz glavne zvijezde u paketu dolaze i dodaci koji će dodatno začiniti igrice. Mana je što proizvodi dolaze bez baterija, no ako zanemarite taj dodatni trošak, i dalje stojimo pri tome kako je u pitanju jako zgodan ‘početnički’ paket zahvaljujući kojem ćete ne samo uživati, već i otkriti koji tip igračaka vam najviše odgovara, ako slučajno s njima nemate previše iskustva.

3

DAME FIN

Možda se na prvu pitate kakve osobite koristi možete imati od vibratora za prste, ali vjerujte mi da je ovo jedna od zanimljivijih igračaka koja postoji na tržištu. Zamislite da je sve što vi ili partner radite ne biste li ugodili jedno drugome obogaćeno ugodnim vibracijama. Oralni seks, igranje prstima, stimulacija bradavica, sve su to trenuci koji će zahvaljujući ovoj igrački poprimiti jednu novu dimenziju, a zbog čega će vam predigra postati uzbudljivija no ikada prije. Birati možete između nježne mint nijanse ili tamno plave. Iako same vibracije možda nekima neće biti dovoljno snažne za eksplozivne orgazme, bit će i više no dovoljne da vaše uzbuđenje podignu do maksimuma.

4

LELO TIANI 2

Kada je sama snaga orgazma u pitanju, ova je igračka naš ultimativni favorit. Ovaj vibrator umetne se u vaginu za vrijeme seksa, a zahvaljujući čemu dolazi do ugodnih vibracija iznutra, stimulacije klitorisa te istovremeno stimulacije penisa koji dijelom svoje dužine uživa u vibracijama i dodatnoj stimulaciji. I ovaj je proizvod izrađen od silikona, a kako biste izvukli maksimum zadovoljstva, i u ovom slučaju preporučamo obilato korištenje lubrikanta. Odlična stvar je i to što s 8 različitih vrsti vibracija možete upravljati gumbićima na samom vibratoru, ili pak svojem partneru možete prepustiti daljinski upravljač koji će pružiti dodatno uzbuđenje zahvaljujući faktoru iznenađenja. Dio koji nam se posebno svidio je pametna Sensemotion Mode 2 opcija zahvaljujući kojoj Tiani prati ritam vašeg tijela i ubrzava vibracije sukladno brzini vaših pokreta. Drugim riječima, Tiani će itekako dobro osjetiti kada treba ubaciti u petu brzinu ne bi li vas gurnuo preko ruba i lansirao u nebeske visine.

5

LOVEHONEY ROCKS OFF

Za one kojima analni seks nije taboo i voljni su eksperimentirati i na ovom polju, toplo preporučamo ovaj šarmantni vibrirajući butt plug. S obzirom na skromne dimenzije od svega 12 cm dužine, u pitanju je poprilično snažna igračka, a zahvaljujući ovom preslatkom ružičastom šarmeru sve će hrabre žene i još hrabriji muškarci iskusiti neka potpuno drugačija zafovoljstva. Two thumbs up!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt