“Imala sam kupaci providan, onda sam srela tatinog prijatelja…” – Ispovesti
Ispovesti

“Imala sam kupaci providan, onda sam srela tatinog prijatelja…”

Imala sam kupaci providan, onda sam srela tatinog prijatelja… Kupila sam novi kupaci kostim nebo plave boje, polu tan*a kupaci. Htela sam odmah da ga isprobam pa sam pozvala drugarice da idemo na bazen ali su sve bile zauzete pa sam otisla sama.

Tamo sam se presvukla i usla u bazen. Ljudi nije bilo mnogo posto je jos uvek hladno za bazene, iako je bazen zatvoren i unutra je veoma toplo. Oko 5 se bazen vec ispraznio, ostala sam samo ja i jos par ljudi.

Razmisljala sam da krenem kada je dosao prijatelj mog oca, Dragan, koji je tu radio i rekao da slobodno ostanem kad nikog nema posto je on tu i on ce da me vozi kuci. Svi su otisli, i samo sam ja ostala da se kupam, izasla sam iz bazena da se obrisem i da se spremim. Otisla sam da se istusiram, kad sam se istusirala stala sam ispred ogledala i videla da mi je kupaci providan, ali ne malo nego kao da nemam nista na sebi. Brzo sam se vratila u vodu.

Kada je dosao da me pozove da idemo ja sam mu rekla da imam problem i da me je sramota da izadjem, pitao je sta je i ja sam mu odgovorila da mi je kupaci providan, reko je da slobodno izadjem i da nece da gleda. Izasla sam, on nije gledao, razmisljala sam on je stariji covek i da me vidi sigurno nece nikom da kaze. Rekla sam mu da slobodno moze da gleda i da je glupo da se stidim od njega.

Posao je zajedno sa mnom do svlacionice da se presvucem, cekao me je ispred svlacionice. Skinula sam se skroz go*a i polako presvlacila, primetila sam da me gleda kroz otskrinuta vrata. Onako go*a sam otvorila vrata i pitala da li ima jos nekog tu,rekao je da nema. Povukla sam ga unutra i rekla mu da sam videla da me gleda i da cu da mu dam da me ima ako on hoce, pristao je bez razmisljanja. Brzo se skinuo, i zacas mu je ponos bio napolje. Bio mu je bio opusten, cucnula sam i stavila ga u usta.

Rekao mi je da je on stariji i da nece brzo da mu se digne, odgovorila sam da ja bas volim opusten u mojim ustima i nastavila. Tu smo imali nas prvi odnos.

Istusirala sam se na bazenu i obukla se, odvezo me je kuci, sada kada se vidimo pred svakim se praviom kao da nista nije bilo a kad smo sami opet krene znojenje.

BONUS:

Neki su frajeri presretni kada mogu pružiti ženi oralni seks kakav voli i zaslužuje. Ostali trebaju putokaz…

Ako vaš dragi izbjegava oralni seks, pitajte ga koji je razlog tome. Možda mu smeta šumica koja se vrlo lako može odstraniti depilacijom. Možda se vi ne osjećate ugodno izlažući međunožje direktnom pogledu i on to osjeća. Ako spadate među sramežljivice, doskočite problemu tako što ćete obući svilene najlonke bez donjeg rublja. One će vam pružiti osjećaj zaštićenosti od pogleda, a dodiri jezikom kroz mokru svilu pružaju velik užitak.

Dobar potez je dati mu do znanja zašto vam je njegov jezik jednako važan kao i njegovo spolovilo. Njime se može služiti s preciznošću, ne mora brinuti o preranoj ejakulaciji i, što je najvažnije, vrlo je vjerojatno da ćete tako postići vrhunac zbog direktne stimulacije klitorisa, što nije slučaj kod penetracije.

Pokoja uputa za dobro obavljanje posla nije naodmet:

Na svakih 10 dugih mekih poteza jezikom gore-dolje preko vaše vulve jedan neka završi naglim potezom preko klitorisa ili penetracijom u vaginu.

Dok jezik odrađuje svoj dio posla, neka u vašu vaginu stavi kažiprst i pokretima poput onog kad nekoga prstom doziva stimulira vašu G-točku. Kako se samo praksom postiže savršenstvo, dobrim treninzima postići će vještinu i pružiti vam multiorgazmičko stanje.

Neka usnama omota vrh vašeg klitorisa i nježno ga siše. Istovremeno neka vrhom jezika lupka po njemu u jednoličnom ritmu.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt