“Zvala me komšinica da joj pomerim orman” – Page 4 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Zvala me komšinica da joj pomerim orman”

Vriskala sam pod njihovim naletima jer su baš bili grubi i jebali me jako.

Više nisam mogla da vrištim je mi je kurac bio u ustima, umesto toga, samo sam mumlala gaggh, gaaaaghhh, gaghhh i davila se tvrdom kurčinom.

Onda sam osetila da je onaj koji me je jebao u dupe ubrzao svoj tempo i počeo da se grči, počeo je da stenje i da svršava, nije ga vadio već je počeo da šprica u moju guzu i da me puni vrelom spermom.

Čim je ispraznio svoja jaja, drugi me je zajahao i nabio svoj kurac u moju guzu, nije mu smetalo to što me je onaj pre njega napunio vreleom spermom, čak šta više mu je i prijalo, jer mi je sada njegov kurac još lakše ulazio do jaja.

Onda su me ova dvojica što su me jebali podigli gore i zajedno samnom su ustali i dalje sam bila nabijena na njihove kite, jedan u pici, a drugi u guzu.

Počeli su divljački da me nabijaju na svoje kurčine, uletali su naizmenično u mene … mogla sam da čujem kako sobom odjekuju moje i vrištanje mojih drugarica i zveketanje njihovih vlažnih jaja dok nas jebu.

Onda su i ova dvojica počela da svršavaju, ni oni nisu vadili već su samo nastavili da me jebu i da prazne jaja u mene.

Punili su me spermom, jedan u guzu , drugi u picu… to je i za mene bilo previše , pa sam i ja počela da svršavam nabijena na dva tvrda kurca… tresla sam se stenjala od zadovoljstva.

Kada su ispraznili svoja jaja u mene, spustili su me dole, a iz moje pice i guze je potekla sperma niz moje butine.

Ali tu još uvek nije bio kraj, jer je bilo još onih koji nisu svršili i koji nisu ispraznili svoja jaja. Spustili su me na pod i tražili da im dudlam kurčeve….

– Ajde kurvetino mala, da vidimo kako dudlaš kurčine… Četri kurčine su bile ispred moje face, a ja sam im lizala glaviće, gutala jaja i dudlalakite kao pomahnitala.

Dok sam to radila, oni su zadovoljno stenjali i uzvikivali da sam drolja i kruva.

A onda više nisu mogli da izdrže i počeli su da stenju i da nadrkavaju svoje kurčine.. otvorila sam širom svoja usta i isplazila jezik kao prava poslušna droljetina, a onda je njihova sperma počela da šprica po mom licu i u moja usta , ma prštala je na sve strane, za tren oka je celo moje lice bilo prekriveno njihovom spermom.

Sperma se slivala i cedila sa moje face, a ja sam nastavila da im pušim i oblizujem glaviće, lizala sam im tako kurčine , sve dok nisam polizala i poslednju kap sperme sa njih.

Previous page 1 2 3 4
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt