“Zvala me komšinica da joj pomerim orman” – Page 3 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

“Zvala me komšinica da joj pomerim orman”

– Ajmo, sada će nam kurvetine dudlati kurčine….

Za trenutak je nastao tajac, čula se samo muzika…

Za tren oka sam se našla na kolenima, a nekoliko tvrdih kurčina se klatilo iznad mog lica. Onda me je jedan od njih grubo dohvatio za kosu i svoj kurac mi je strpao u usta, poče je divljački da me jebe u usta, dok su me njegovi ortaci kitama lupali po obrazima i čelu.

– toooo kurvo mala , dudlaj nam kurčineee….

Nisam mogla da dođem do daha od kurčine koja mi je uletala u grlo i taman kada me je on pustio, drugi me je dohvatio za kosu i strpao mi svoj kurac u usta i nastavio da me napušava.

Krajičkom oka sam videla da se i sa mojim drugaricama dešava isto što i samnom i njih su opkolili i napušavali tvrdim kurčinama.

Udarali su me ogromnim glavićima po licu, gurali su mi po dva kurca odjednom u usta, a ja sam im kao besna kuja cimala kožice i oblizivala glaviće.

Među nogama sam bila sva vlažna od sokova i jedva sam čekala da me neko od njih nabije na kurac. Nije trebalo mnogo da čekam, čula sam kako jedan od njih kaže ….

– Daj kurvu na krevet da je napunimo tvrdim kitama…

Jedan me je grubo povukao preko sebe i naterao me je da ga opkoračim, a onda mi je grubo nabio svoj kurac u pičku, cijuknula sam od zdovoljstva, ali to moje zadovoljno cijukanje se pretvorilo u vrištanje jer me je drugi odmah zajahao i bez pardona mi zaheftao kurac u guzu sve do jaja…. po prvi put u svom životu sam iskusila duplu penetraciju.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt