“Zvala me komšinica da joj pomerim orman” – Ispovesti
Ispovesti

“Zvala me komšinica da joj pomerim orman”

Smestio sam komsinici za 1000 dinara… Kad sam zavrsio srednju resio da pauziram godinu moji me prvo smarali sto pauziram pogotovo neka mladja kevina komsinica s kojom je bila nerazdvojna, kad god bi dosla bezao sam iz stana jer me keva smarala da joj premestim neke ormane posto joj muz radio na brodovima pa ga po godinu dana nije bilo. Na kraju me keva isproziva i sta cu pristanem.

Otiso kod nje a ona otvara u nekoj kratkoj haljini nit brus nit gace. Kako podigne ruke da pokazuje ormane tako joj ispadne zadnjica, kako ih spusti tako ispadnu grudi. Nalozio sam se ko bik i uhvatim je za zadnjicu, reko to je to sad ce samar al vidim ona cuti i ja nastavim. Ormane posle toga vise nisam ni gledao. Sutradan dosla u goste na prepad, keva pocela da ispituje o poslu kaze ona “smestio ga je gde treba” potapsa me po ramenu i dade mi 1000 din.

Kaze da ima jos posla i da joj se samo javim dan ranije. naravno nisam otisao. Neki drugi jeste pa ih zatekao njen muz..

BONUS ISPOVEST:

 

CIJUKNULA SAM OD ZADOVOLJSTVA: Počelo je divljački!

 

Bio je Petak moj omiljeni dan, dan kada sa svoje dve najbolje drugarice idem u neku od Beogradskih diskoteka u potrazi za dobrim provodom i mladim momcima.

Čim sam došla iz škole odmah sam se istuširala i krenula da se spremam za večerašnji izlazak, tako da mi je skoro ceo dan protekao u spremanju i šminkanju.

Bilo je negde oko 20:00h kada su moje dve drugarice Sanja i Milica zazvonile na vrata i počele da me požuruju jer je ispred čekao taksi.

Malo smo se smucale po gradu , popile kafu i oko 23:00h smo krenule na splav. Unutra je bilo krcato kao i uvek, nekako smo se probile do šanka i naručile piće. Odmah nam je za oko zapala grupa momaka , koja je sedela u jednom od separea, desno od nas. Bilo ih je više od deset i svi su bili obučeni u neke crvene trenerice…

– Sanja šta misliš za one macane , zgodni su a ?

– aham super su , sigurno su neki fudbaleri

– sigurno…gledaju nas

– da hajde malo da igramo da ih napalimo

I tako smo ja i Sanja krenule da igramo i da se guzimo tu pored šanka, a onda nam se pridružila i Milica. Dok smo nas tri tresle guzama oni frajeri su nas posmatrali i smejali se….

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt