TATINA MLADA MEŠALICA: 0pali0 sam tatinu mladu verenicu – Ispovesti
Ispovesti

TATINA MLADA MEŠALICA: 0pali0 sam tatinu mladu verenicu

Dinastija ili već šta, pozajmica, ili ukradena ljubav, nemoral. Vetar je dizao prašinu sa stanice. Dugo nisam dolazio tu, još od kako je majka umrla, nemam više ni iluzija, a kamoli nešto da me sa tom stvarnošću poveže. Izlizane farmerke, tanka majica i kaubojke čizme iz kojih se širio miris smrti, znoja i umora, zakoračio sam u poznatu avliju moga detinstva. Lavež psa i kukurikanje ludog Sime, petla. Sve je kao i pre nekoliko godina. Pokucao sam na svoja lična vrata radi reda ko fol, očekujući mog dobrog oca da otvori. Ali, na iznenađenje vrata otvori žena koju nikada nisam video u životu!

– Izvinite, pogrešio sam kuću – rekoh kroz šalu.

– Ko ste Vi? – upitala me.

– Ja sam Jovan, nekada stanovnik ove kuće bio, a ko ste Vi? – uzvratih.

– Izvinite Jovane, ja sam Gordana! Uđite – rekla je srdačno.

Related Articles

Izgledala je dobro, skladno građena brineta, onako na prvi pogled riba i pol, starija malo ali… Ne znajući uopšte ko je ona, onako šaljivim glasom upitah:

– A gde je Tade (Tadija, moj otac)?

– Nije trenuto u selu, otišao je u Agro kombinat, tamo je i neki seminar a i radi narudžbe pilića. Vratiće se za koji dan.

– Ja sam njegov sin. A Vi ste mu…

– Ja sam mu buduća žena ili bolje rečeno trenutno samo verenica.

Čvrst pogled i odvažnost, stav onako pravi, držala se dobro.

– Raskomotite se – rekla je.- Doneću neki sok.

– Može – rekao sam.

Seo sam na trosed a ona prekoputa mene, kraća suknja, nije mogla da prekrije butine, videlo se mnogo toga za prvi pogled. Nije bila kao ove seljanke ovde. Malo sam ćutao, posmatrajući Gordanu. Malo raskopčana bluza, iza koje su se ocrtavale sise, lepog oblika. Ma koji je meni, ali tako sam je posmatrao, nešto je govorila. Pola nisam ni čuo.

– Ostajem kratko, možda se Tade neće ni vratiti – rekao sam.

Upalila je ventilator naspram nas, koji je lagano svojim vetrom podizao krajeve njene suknje pokazivajući njene butine malo više od dozvoljenog. Činilo mi se da uživa u tome. Kad god bi se vratila iz kuhinje primetio sam da se malo kao doterivala, raspustila kosu, pa jedno dugme više otkočano, tek se malo nazirao grudnjak koji je pokrivao ili bolje reći otkrivao prelepe grudi kao dekolte, u kojem se skrivao tanki zlatni lančić. Spontano ili ne, ali kurac je počeo da mi se diže na Gordanu. Nisam uopšte više mislio šta ona radi tu. Samo sam pomislio, kako bi bilo lepo da je pojebem. Brzo sam se otresao te glupe zamisli.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5 6Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt