IZGLANCAO SAM MACANA ZA VESELU UDOVICU: Vrhunska milfara mi je pružila JAHANJE ŽIVOTA! – Ispovesti
Ispovesti

IZGLANCAO SAM MACANA ZA VESELU UDOVICU: Vrhunska milfara mi je pružila JAHANJE ŽIVOTA!

Imam profil na jednom portalu za spajanje partnera, susrete, online žestoko seksanje i slične stvari na kojem je u stvari najteže ugovoriti s nekom devojkom ili ženom susret, jer se, kako mi je napisala jedna od njih, sigurnije se oseća u svom stanu ispred ekrana, kamere ili tastature nego da se nađe s nekim likom uživo i naićiće na ko zna kakvog manijaka. Nikada ne znaš ko je kakav.

Budući da znam kakav sam ja i da od mene ne bi niti jedna imala neprijatnosti, ali mi je to, stavljajući se u njen položaj i razumljivo. Ali nikada se ne treba predavati i odustajati. Stalno treba pokušavati, pa možda se nešto i zalomi.

Pregledavao sam profile iz kategorije “starije”, jer i sam spadam u tu kategoriju i fakat bi me bilo sramota da se nalazim s nekom puno mlađom devojkom od mene, kojoj bih mogao biti otac, a nekima i deda. To ne znači da ja ne bih rado kresnuo puno mlađu devojku, ali bih se stvarno zamislio što je u njenoj glavi da se kreše sa starim prdonjom.

Da ne skrećem s teme, upala mi je u oči žena, udovica, rasna, bujna, podsetila me na žena s Rubensovih slika ( oni koji ne znaju neka ukucaju Rubens slike u Google i biće im jasno o čemu govorim). Žena je prava ribetina, velike, bujne grudi, predivne butiine i dok sam je gledao kurac mi se digao i nisam mogao da izvijem iz glave kako bi to bilo lepo s tom ženom se valjati po krevete u stravstvenom klinču. Adrenalin mi je udaro u glavu i imao sam utisak da bih mogao da je jebem do iznemoglosti.

Nisam joj odmah pisao, jer sam u to vreme pokušavao da ugovorim susret s drugom devojkom, ali kad sam u međuvremenu dobio njenu poruku da se javim, nisam dugo čekao i odgovorio sam joj. Počeli smo da se dopisujemo i bilo je i “žestokog“ online seka koji je redovno završavao mojim drkanjem, jer je kurac jednostavno to tražio i to drkanje me je ispunjavalo zadovoljstvom, samo nikako nisam želeo da se pomiriti s tim da sve ostane samo na paljenju preko ekrana i tastature i želeo sam da osetim pod rukama njeno telo, njen miris, miris njene pičke, joj kako sam želeo da joj gurnem u tu rasnu, divnu pičku.

Jednom prilikom mi je poslala sliku svog raširenog međunožja i poludeo sam, rekao sam si da ja moram, pod bilo koju cenu da se uvalim među ove butine i gurnem svoga macana u tu divnu mačkicu. Pokušavao sam da je nagovarim na sastanak, ali nije to prihvatala, čak sam imao utisak da se poigrava samnom. Ali, nisam se predavao i redovno smo se dopisivali, palili se, ja bih se izdrkao i tako je to bilo danima.

Nakon jedno dva mesec “tipkanja” i drkanja na kraju jedne poruke u kojoj sam odgovarajući na njenu poruku koja je završavala sa “jako te želim u sebi“ napisao sam da i ja želim sebe u njoj i da, što se mene tiče, mogu da dođem na bilo koje mesto i u bilo koje vreme i da je sve na njoj, da ona odlučuje. Njena poruka me je iznenadila – pitala je mogu li sutradan biti na mestu tom i tom u šest uvečer. Odgovorio sam da ću biti tamo.

Sutradan je došlo brzo, pre odlaska sam se istuširao i izglancao macana. Došao sam na dogovoreno mesto par minuta ranije, još nije stigla, ali nije prošlo dugo i primetio sam je dok je dolazila jer se stasom, odećom i hodom razlikovala od svoje okoline. Kako smo razmenili slike prepoznala me je i zagrlili smo se i poljubili. Rekla je da ćemo prošetati do njenog stana jer je u blizini.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt