MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: "Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće" – Page 3 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: “Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće”

Posle nekoliko dana poslala mi poruka: muž je večeras treća smena. Auuu, poludeo sam. Jedva sam čekao da dođe veče. Dogovorili smo se da je sačekam u gradu. Konačno je došlo vreme da krenem. Kako sam bio napaljen. Mislim da bi mi kurac ekspodirao u gaćama. Pokupio sam je sa autom. Nešto mi je pričala kao se plaši da se ne sazna. Tada sam je uhvatio za koleno i počeo da je mazim po nozi i pričam:

– Ne plaši se komšinice, biće sve u redu. Biće lepo za oboje. Niko neće ništa saznati.

Kako sam je mazio po nozi, polako sam išao prema pičkic. Osetio sam da širi noge da i da joj prija moj dodir, parkirao sam auto na mesto gde nema žive duše. Baš vukujebina. Nema nikoga. Polako sam je poljubio u usta, počeo vrat i uvo da ližem, grizem, da mesim sise. Skinuo sam i majicu. Ostala je samo u grudnjaku. Kako su bile moćne, lepe komšinicine sise. Odmah sam rekao:

– Ajmo na zadnje sediše ima više prostora.

Seli smo pozadi u auto skinuo sam se skroz go. Počela je da mi drka, mazi kurac da ga liže jezikom da ga puši. Sve vreme sam je mazio po guzu i sisama dok mi pušila tako dobro reko sam:

– Prestani da ne bi me ispraznila!

Želeo sam da je dobro izjebem. Namestio sam tako dobro.

– Raširi noge da bi mi pičkica bila na dohvatu.

I zabih glavu među njene noge. Tako sam je dobro lizao vrteo jezikom tucao prstima. Uhvatila me za glavu, nabijala me u njenu morku pičku. Počela je da vrti guzu, da stenje, jako da svršava ludo. To me tako još više napalilo kad sam osetio njene sokiće. Glavić sam polako namestio na rupicu. Kao da je jedva čekala da ga primi celog do jaja. Polako sam krenuo da ulazim sve jače i jače. Stenjala je.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt