MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: "Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće" – Page 2 of 5 – Ispovesti
Ispovesti

MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: “Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće”

– Vidi kako te želi – kažem joj.

– Mmmmmm baš je sočan! Kako bi ti ga sad polizala. Taj sokić na glavić! Uh!

Više nisam mogao, tražio sam da uslika sise, da vidim. Malo se trzala, kao nije htela, ali ipak posle malo natezanje uslikala i poslala mi. Jojj kad sam video. Zamalo nisam pao u nesvest kad sam video njene gole lepe sise onako uslikala I lice. Počeo sam da se tresem. Rekla mi je da je puno vlažna i da želi kurac baš sad. Nije puno prošlo kada je uslikala i pičkicu. Bila je stvarno jako vlažna, mokra. Nije bila obrijana, pa tako vlažna. Molio sam da slika i dupe. Pičku da mi šalje da je gledam, da me jako pali. Kada se sve to završilo rekla je:

– Baš sam prelepo svršila. Davno tako nisam svršila. Bilo je vrhunski.

Iskreno i ja sam svršio. Ludački. Nisam ni mogao da zaspim to veče, mislio sam celu noć na moju lepu seksi komšinicu. Sad sam već imao argumente kako da je pojebem. Imao sam njene gole slike – njene sise i lice, Ali, ipak, nisam želeo da budem napadan. Nisam želeo da da joj kažem ko sam. Sledeći dan mi rekla kao da zaboravim na to što se sinoć desilo. Ali ja sam počeo da je obećavam.

– To je samo naša tajna. I neće niko saznati jer smo oboje u braku i moramo da budemo diskretni – govorio sam joj.

Ta moja priča ju je malo opustila. tada sam krenuo u napad.

– Ovo će ostati između nas zauvek ali da li bi se jebali uzivo ili virtuelno ovo ostaje tajna do groba. Ja sam tvoj komšija – naglasio sam.

Otkrio sam svoj identitet. Rekao sam joj da me pali jako I da još drkam na njene slike što mi je poslala. Namerno sam spomenuo slike da zna da imam argumente ako bi došlo do bilo čega. Tako da počela da omeškava, da popušta i da me kune da ostane između nas. Kad sam je uverio da će biti samo između nas počeli smo da kujemo plan kada da se pojebemo kad njen muž opet radi treću smenu. Jedva sam čekao da je nasadim na kurac.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt