MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: "Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće" – Ispovesti
Ispovesti

MUŽ JE NIJE ODRŽAVAO PA SAM USKOČIO: “Ajde komšija, p0cepa0 si me, a deca su mi sama kod kuće”

Ime moje seksi komšinice, koju sam dobrano izjebao neću spominjati. Kumanovo je, ipak, mali grad. Ona je nešto mlađa, dobro građena, lepa. Sise lepo, dupe milo, nežnije lice… Baš je onako jebozovna.

Slušao sam razne priče po komšiluku da je baš meraklijka, da voli kurac, sve sam mislio da su to samo komšijski tračeve. Počeo sam da smišljam planove kako da sve to proverim. Nisam smeo direktno da rizikujem da ne bi me odbila pa da pukne stramota zato sam smislio da napravim lažan profil na Fejsbuku i da je dodam. Tako I bilo.

Kad me prihvatila, iskreno na početku, baš me bilo strah da me ne provali da sam ja ništa posebno. Nisam joj pisao bilo šta, nego neke normlne priče. Počeo sam neke romantiče slike da joj šaljem, da opipam kako bi reagovala. Video sam da i to prija, pa tako sam počeo sve češće da šaljem i da pričam – romantika, brak… Možda nedelju dana smo tako pisali dok jedno veče, negde posle ponoći, nije rekla da je sama. Muž je bio treća smena. Pričali smo sve i svašta za brak, koliko godina ima, kako ide u braku… Tada mi je prvi put rekla kao muž baš i nije zaiteresovan za nju. To sam i želeo da je navedem da počnemo da pričamo o seksu i krenuo sam da je hvalim kako je ona dobra, lepa, zgodna, da bi svaki muškarac želeo da je pojebe. Baš tako sam napisano – pojebe. Na to je počela da se smeje i me pita:

– Jel ti ozbiljno misliš da bi baš svako želeo da me pojebe?

– Pa naravno da mislim. Evo sad samo što sam počeo da razmišljam o tebi a kurac je krenuo da mi se diže.

I stvarno mi se kurac tako digao da sam ga uslikao i poslao joj sliku. Rizikovao sam, šta bude nek bude ili blokiraće me ili ću da je pojebem. Čekao sam reakciju šta će da bude. Počela da se smeje pitala me:

– Stvarno ti se toliko skamenio na meni? Šta te pali kod meni?

Uh, tada sam odrvezao jezik. Počeo sam da pišem svašta kako me pali, sise, dupe, njeno nežno lice, kako bi je naguzio, kako bi je jebao od pozadi, kako bi mi sela na kurac, kako bi je polizao pičkicu… Baš svašta sam pisao. Ludeo sam. Osetio sam da je i ona počela da gori, da priča koju pozu obožava da ga primi. U sebi sam rekao – moja si sad. Uzmem uslikam ga još jednom baš onako ukrućen, mokar glavić i pošaljem.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4 5Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt