“Špijunirao sam ženu kroz ključaonicu” – Ispovesti
Ispovesti

“Špijunirao sam ženu kroz ključaonicu”

Provalim ja da mi se supruga duže tušira po nekad nego što bi trebalo. I setim se da se kroz ključaonicu vidi u kupatilu, rekoh aj da vidim šta se dešava. Ona skinula glavu od tuša…pojačala vodu i radi unutrašnje ispiranje, a neće da prizna da to radi uvek me iznenađuje što je čista prilikom a..lnog odnosa, nisam rekao da sam gledao kroz ključaonicu valjda je tako normalno.

BONUS:

Vi i on trebali biste se grliti barem 4 minute svakoga dana, a evo i zašto!

Voljeti nekoga toliko da mu vjerujete svim svojim srcem nije baš najlakša stvar na svijetu, a to je još teže ako su iza vas loša, negativna i bolna iskustva i ako ste se u životu opekli barem jednom pa sada pušete i na hladno. Mnoge veze pucaju zbog nedostatka povjerenja i zbog lošeg komuniciranja uzajamnih osjećaja koje, ili ne žele, ili ne znaju pokazati.

BuzzFeed je napravio intervjue s četiri para, dva koja su u vezi tek kraće vrijeme i dva koja su u ozbiljnim vezama, razgovarajući o stvarima koje ih trenutno u vezi muče, a kao rješenje problema, svakom je paru savjetovano da se grle 4 minute. Jedan jednostavan zagrljaj oslobađa oksitocin, hormon sreće zahvaljujući kojemu se osjećamo povezani s drugom osobom pa dugi zagrljaji doprinose osjećaju povezanosti, bliskosti i povjerenja. Ne vjerujete nam? Isprobajte to već večeras, a do tada pogledajte kako su prošla ova simpatična 4 para

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt