“Krala sam njihov novac i stavljala na svoj račun…” – Ispovesti
Ispovesti

“Krala sam njihov novac i stavljala na svoj račun…”

Radim kao spremačica, čistačica dok nisam našla zabranjenu sobu…. Otišla sam u inostranstvo ne pitajte kako se snalazim, korona jbg upropastila me ovde. Bila sam izgubila posao i nadu tokom ove pandemije korona virusa, otišla sam da radim kod jedne starice i starca kao spremačića, čistačica i kuvarica…

Došla sam da živim i služim u njihovom domaćinstvu uglavnom radnim danima morala sam da gledam starce, vikednom sam bila slobodna donekle. Kuća ogromna i čudna, nisu mogli da imaju dece i nema ko da nasledi kuću.

Nikad ne kažu kad otputuju negde samo ostave ključeve od kuće i odu onda sam počela da istražujem kuću i našla jednu zabranjenu sobu kopkalo me da istražujem sobe i krenula sam od zapuštene sobe unutra sam našla slike iz njihove prošlosti i saznala da su imali dva sina i ćerku bio je datum rođena napisan na slikama. Ne znam šta se zbivalo u toj kući, kada sam pogledala jednu uramljenu sliku videla sam da nema prašine na njoj slučajno je pala sa zida i videla rupu u kojoj skrivaju novac bilo je baš puno para, čekova i nešto zlata… često sam krišom posećivala tu napuštenu sobu uglavnom kada nisu bili kod kuće i uzimala novac da ne primete. Sav novac što sam “krala” stavljala sam na svom računu da jednog dana kad napustim kuću imam da se snađem.

BONUS:

Zbog ovih stvari najčešće pucaju jako duge veze

1. Nedostatak seksa. Ne, seks nije najbitniji, no jako je bitan dio veze. Jednom kada nestane strasti i intimnosti, teško da će vas nešto zadržati u vezi.

2. Financijski problemi. Koliko god je lijepo biti u vezi s nekim tko je uz vas bez obzira na sve, i najčešće se veze nađu na tankom ledu kada vaše potrebe nadilaze vaša primanja. I nije nužno nedovoljno novca problem. Možda je netko preškrt, možda je netko previše rastrošan, možda novce troši na potpuno pogrešne stvari. Ali jedno je sigurno – kada su financije u pitanju, svi smo posebno osjetljivi.

3. Dijete kao rješenje problema. Mnogi parovi misle kako će, kada stvari krenu u krivom smjeru, dijete popraviti situaciju. Odlučiti se na dijete kako biste popravili vezu jednako je štetno kao i ostati u lošoj vezi zbog djeteta.

4. Loša komunikacija. Duge veze iziskuju sate i sate kvalitetnih razgovora koji će i vas i partnera motivirati, dovoditi do rješenja problema i potaknuti vas da oboje napredujete i rastete kao osobe. Sve dok se jedna osoba zatvara, veza će se kretati negativnom putanjom.

5. Nedostatak kompromisa. Komunikacija među vama može biti izvrsna, no ako ne postoji volja da se postigne kompromis, stvari neće funkcionirati, odnosno funkcionirat će onoliko dugo koliko će osoba koja najčešće popušta imati strpljenja zanemarivati vlastite želje i interese.

6. Varanje. Prevara ne mora nužno dovesti do prekida, no često je upravo ona razlog prekida. Jednom kada se izgubi povjerenje, teško je nastaviti funkcionirati kao nekad, a i uvijek ostaje ono pitanje hoće li osoba koja je prevarila jednom to učiniti opet.

7. Nedovoljno zajedničkih interesa. Suprotnosti se privlače, no da bi par mnogo godina opstao, važno je da postoje stvari u kojima oboje jednako uživaju i o kojima mogu razgovarati.

8. Potpuno nesređen život. Postoje osobe koje pokažu svoje pravo lice tek nakon nekog vremena. Ako osoba ne želi dijeliti obaveze, bilo one kućanske, bilo financijske, bilo bilo koje druge, ako ima problema s kojima se ne želi suočiti, ako se zadovoljava životom parazita, samo je pitanje vremena kada će veza puknuti.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt