MALI, ALI DEBE0: Mnogo mesa me je IZLUDEL0! – Page 2 of 4 – Ispovesti
Ispovesti

MALI, ALI DEBE0: Mnogo mesa me je IZLUDEL0!

Bane je naredna 3 dana dolazio je svako jutro: popije kafu, meni klimne glavom da pođem sa njim u toalet i tamo mu ga popušim. Tih nekoliko dana sam mu mehanički pušila, trudila se taman toliko da se ne naljuti, i da svrši… Imao je obzira i nije mi punio usta spermom, niti me je prskao po licu njome… Poprskao bi pločice i izašao, a ja ostala da to obrišem.

A onda se nešto promenilo, nije dolazio nekoliko dana… Bilo mi je malo čudno da mi dan ne počne pušenjem njegove debele kurčine, i kao da mi je to zasmetalo… Sebi sam govorila – šta ti je, šta si se pogubila, nije valjda da ti nedostaje da ponizeno klečiš u toaletu i gutas debeli kurac nepoznatom muškarcu?

U tom periodu muž je bio raspolozen za sex. Čak sam i htela da mu pušim, što sam do tada izbegavala. Ali sam se pomalo razočarala. Njegov kurac nije bio približno dobar kao Banetov i nije me više uzbuđivao.

Jednog jutra sam predosetila Banetov dolazak, ušao je u kafić namršten… Na mom licu je primetio mali skriveni i pokvareni smešak i zadovoljstvo što je došao… Popio je kafu i glavom mi klimnuo da krenem za njim u toalet… Dok sam ostavljala ajncer i išla ka toaletu, počela sam da vlažim i vrckam guzom, znajući da ću ubrzo da se sladim Banetovom kurčinom.

Ušla sam bez reči, klekla, sama otkopčala pantalone i izvadila ga… Počela sam strasno da mu ljubim veliki glavić i sa uživanjem da mu sisam debeli kurac.

– Uželela si se mene, vidim, mmmm…

Ubrzo je krenuo da svršava i da mi toplu spermu prska u grlo… Nisam htela da ga vadim, već sam sve slatko progutala… Ustala sam, pogledala ga pravo u oči i obrisala rukom ivice usana… Kao prava drolja.

Celog Dana sam se pitala da li će na ovom da se završi ili će me izjebati, Pošto mu je jasno bilo da ga želim. Jedva sam dočekala naredno jutro, sredila se namerno…Izdepilirala ribicu, obukla lepršavu suknju i male crne tangice. Čekala ga napaljeno da dođe.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt