MALI, ALI DEBE0: Mnogo mesa me je IZLUDEL0! – Ispovesti
Ispovesti

MALI, ALI DEBE0: Mnogo mesa me je IZLUDEL0!

Zovem sa Ana, imam 37 godina. Bila sam u braku 11 godina, mama sam troje dece i do tog trenutka verna supruga. Kao i većina brakova, i naš je zapao u krizu, tako da sam se razvela. TMorala sam da se zaposlim, da bih izdržavala decu. Komšinica mi je ponudila posao u svom kafiću, što sam prihvatila. U početku mi je smetalo što moram busom na posao ali stvari su se pogoršale kad mi je prebacila da moram malo sređenija da dolazim.

Da pojasnim i opišem sebe… Kao mama troje dece stalno sam u pokretu, tako da sam zgodna mama, sa trtastom guzom i čvrstim butinama, grudi su mi male, sa bradavicama koje štrče od dojenja… Lepo sam zarađivala pa sam je poslušala i resila da se sredim malo… Klasika; malo kvarcovanje, nokti, trepavice… I naravno, par novuh krpica da istaknu moj tanak struk i guzu… Gosti su odmah to primetili i krenuli sa nabacivanjima a oni i odvažniji sa diskretnim dodirima po guzi i oko struka… Sve mi je to pomalo i prijalo jer sam znala da će na tome da se zaustave.

Jednog jutra u kafic je ušao stariji čovek od nekih pedesetak godina… Krupan, oštrog pogleda i dubokog glasa… Gazarica mi je odmah skrenula pažnju na njega da budem posebno uslužna sa njim jer je ona njemu dužna silan novac… Nazvaću ga Bane… On je počeo redovno da dolazi svakog jutra oko 9… Popio bi kafu na brzinu i otišao. U par navrata se drao gazdarici kao da je on vlasnik… Videla sam da je opasan čovek i da ga se svi plaše… Ja sam bila maksimalno ljubazna.

Bez ikakvog povoda jednog jutra mi je udelio kompliment, na šta sam se pomalo uplašeno nasmešila. Bane je to primetio i rekao mi:

– Opusti se mala, šta ti je, ja ne ujedam, mada tu tvoju guzu bi ujeo… i ovlaš me je pomazio po guzi. Ja sam se sledila, negovu veliku ruku sam ceo dan osećala na svojoj guzi.

Narednog jutra, kad je ušao u prazan kafić, nije mi bilo prijatno… Oštro me je pogledao i naručio kafu… Prišla sam sa kafom i sva uznemirena slučajno je prosula po negovoj nogavici.

Pa jel’ si ti normalna gusko…? – Ustao i otrčao u toalet. Pošla sam za njim sa sredstvom za skidanje fleka… – Obriši ovo sad… – rekao mi je u toaletu. Klekla sam i počela da brišem… Posle par sekundi čula sam kako otkopčava rajsfešlus… Pretrnula sam od straha… Podigla glavu, i ispred mog lica se ukazala njegova kurčina. Nije bio posebno dugačak, ali zato neverovatno debeli kurac, sa velikim glavićem. – Sad ćeš da mi se revanširaš za fleku ako hoćeš da ostaneš ovde… – rekao je. Bila sam fascinirana koliko je to jedan debeli kurac, do sada ovakav komad nisam videla a kamoli osetila… – Šta čekaš?! Puši… – rekao je Bane.

Onako hipnotisana sam bez reči zinula što više i nekako taj debeli kurac strpala u usta.

Pušila sam mu lagano, bez strasti… Bila sam u čudu što uopšte držim u ustima kurac.

– Izvadio ga je i krenuo da ga drka ispred mog lica… Klečala sam i gledala kako nepoznati muškarac masturbira na pet centimetara od mog lica… U tom bunilu osetila sam sa vlažim. Ali sam bila previše zbunjena i uplašena da bilo šta preuzmem… Uzeo mi je ruku i svršio mi u dlan… Oprala sam ruku i izasla.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt