Ne znam kako da urazumim kćerku – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam kako da urazumim kćerku

Moja maloljetna kćerka je sa muškarcem od 38 godina. Saznala sam to danas i na mjestu se onesvijetila. Ja imama 37, čak je i od mene stariji. GROZNO.

Kada mi je to prijatlejica rekla prvo nisam vjerovala, a onda mi jepokazala fotografije na kojim su moja kćerka i TAJ “momak” u parku. Tad sam doživjela nervni slom. Napustila sam i radno mjesto i odmah kući otišla.

Kada sam je pitala jeli istina što mi je prijateljica rekla za nju ona je onako drsko rekla da je istina i da će se za njega udati čim napuni 18. Zaprijetila sam joj da ću ga tužiti zbog toga što jeo na još uvijek maloljetna, ali moja kćerka mi je tada uzvratila da će sebi oduzeti život ako se budem usprotivila.

BONUS:

Pretvorite doggy u vašu i njegovu omiljenu pozu!

Neka uđe plitko

Frajeri u ovoj pozi prije dođu do orgazma, zato neka njegov ponos ulazi plitko, a to će povećati i vaše zadovoljstvo jer jer je prva trećina vagine puno osjetljivija od ostatka.

Udarite ga po guzi

Neki smatraju da to daje jednu novu dimenziju ovoj pozi. Za početak vi njega pljesnite, a zatim će on vas.

Budite još žešći

Prekrižite noge i još jače stisnite njegov “ponos”, uživat ćete oboje.

Oslobodite svoje maštarije

Obzirom da jedno drugome nemate izravan pogled na lice, nema ništa loše u tome da vaš mozak odluta u svijet mašte. Zadovoljite svoje erotske maštarije i doživite taj orgazam na svoj način.

Koristite i vibrator

Lagana vibracija u području oko vašeg klitorisa bit će vam nezaboravna.

Ostanite opušteni

Odlična stvar u ovoj pozi je što će vaš frajer vrlo lako svojim ponosom dodirivati vašu G-točku. Da biste pojačali užitak, glavu spustite čim niže, a bokove podignite.

Aktivirajte se

Dok uživate u zajedničkoj vožnji, svojim prstima podražite svoje usne i klitoris i doživite dvostruki užitak. Nemojte zaboraviti niti njegove testise!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt