Suprug mi je mnogo odsutan od kuće – Ispovesti
Ispovesti

Suprug mi je mnogo odsutan od kuće

Suprug mi je mnogo odsutan od kuće… Imam 23 godine, a moj suprug 26 i vojnik je. U braku smo godinu dana, ali pretežno smo odvojeni zbog njegovog posla. Živim s roditeljima jer imam posao koji ne želim da napustim, a suprug je često na terenu. Sada se opet nećemo videti šest meseci.

Njegov venčani kum živi blizu njegove baze pa nam je na nedelju dana ustupio svoj dom kako bismo nas dvoje mogli da budemo zajedno pre nego opet ode na teren. Proveli smo divno vreme, pričali, mazili se, imali odnos… A onda je, nakon nekoliko piva moj suprug postao negativan i rekao da mora da razgovara sa mnom. Zvučao je tako ozbiljno. Rekao mi je da želi razvod, da je naš brak gotov i otišao je.

Ostala sam u šoku, a mužev venčani kum zatekao me u svom domu uplakanu. Zagrlio me i tešio, rekao da se smirim u toploj kupki i da odem ranije na spavanje. Ne znam kako, ali našao se pored mene u krevetu i završilo je neverovatnim odnosom. Otada smo u kontaktu svaki dan, dogovorili smo novi susret, a moj muž se javio sa svega nekoliko poruka nakon što je otišao.

BONUS:

Je li njegov nedostatak talenta među plahtama legit razlog za prekid?

Kad upoznate frajera koji je pametan, zgodan, zabavan i brižan, vjerojatno ga želite zadržati za cijeli život. Međutim, obzirom na problem koji vas muči, morate sami presuditi hoćete li mu dati još prilika zbog njegovih drugih kvaliteta ili ćete ga nogirati zbog katastrofalne izvedbe u krevetu.

Nemojte se osjećati krivima

Opet ponavljamo, nemojte se osjećati krivima ako analizirate svoj odnos na temelju vašeg seksualnog života. Ne treba osjećati krivnju kada želite prekinuti vezu iz bilo kojeg razloga. I zapamtite, seks je važan dio svakog odnosa, potiče oslobađanje endorfina, zbog kojih se osjećamo međusobno povezani, a redoviti seks to dodatno pojačava.

Komunikacija

Nastojte svom frajeru objasniti svoju simpatiju i da ima mnoštvo kvaliteta Ukoliko vas seksualni dio muči, razgovarajte o problemu. Pritom budite suptilni koliko god je to moguće u tom trenutku. Prvo mu recite sve što volite kod njega, a zatim mu recite što vas ne zadovoljava. On će shvatiti da mu pokušavate reći nešto važno, a komplimenti će svakako ublažiti udarac. Pokušajte biti specifični i recite mu samo jednu ili dvije stvari, koje vam se ne sviđaju u isto vrijeme, jer će se inače frajer osjećati iskorišteno.

Njegova reakcija

Ako on prihvati vašu kritiku i počne se više truditi kako bi vas zadovoljio u krevetu, misija je uspjela. Međutim, ako se on nimalo ne trudi, to nije dobro. Loš je znak ako on ne želi znati što vam je to ugodno u krevetu. Ako stvarno nema nikakve promjene, možda biste trebali razmisliti o prekidu s njim.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt