Živim u porodičnoj kući moga muža – Ispovesti
Ispovesti

Živim u porodičnoj kući moga muža

Živim u porodičnoj kući moga muža. Prije tri mjeseca sam se udala. Već nakon par dana neke stvari su mi bile čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio više nego ČUDAN. Iako imam samo 21 godinu imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo da su njih dvoje u tajnoj vezi.

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti. Lagala sam, željela sam da provjerim, da ih uhvatim na djelu. Otišla sam u grad na piće i nakon nekih sat vremena sam se vratila kući i nečujno se uvukla.

Zvukovi iz spavaće sobe mog svekra i svekrve su dovoljno govorili, a kada sam imala sam šta i da vidim. Zanijemili su od straha, a ja sam tada izvadila mobilni i napravila pravu malu kolekciju fotografija. Šta reći, mogu se samo zahvaliti što imam ovakvu svekrvu jer ovim fotografijama sam obezbijedila sebi jedan lagodan i bezbrižan život. Već danas sam počela da iskorištavam snagu fotografija moje svekrve i njenog djevera.

BONUS ISPOVIJEST:

Ne želim da imam žensku djecu. Jednostavno ih prezirem, mrzim, šta već ne znam ni sam. Želim da mi supruga rodi samo muško dijete. Oženio sam se prije 3 godine i na moju žalost moja supruge nikako nije mogla da zatrudni.

Obavili smo sve preglede i jedini način bila je ta neka vantjelesna oplodnja. Obavili smo to prije par mjeseci i sve je prošlo kako treba, ali moja žena nosi DVIJE DJEVOJČICE. Nikada se gore nisam osjećao u životu te sam istog trenutka odlučio da od moje supruge tražim da abortira. Kada sam joj to rekao ona mi je tada od bijesa lupila šamar, prosto se zgrozila se na moje riječi, te mi je rekla da bebe neće ubiti i da će ih ako treba sama odgajati, ali da će ih sigurno roditi. Rekla mi je da joj NE TREBAM!

Znamo se skoro 10 godina, zakle li smo se u vječnu ljubav i ona mi okreće leđa. Baš sam se razočarao, mislio sam da me voli, ali u našoj vezi, našem braku sam izgleda samo ja taj koji je iskreno volio. Ostavila me zbog nerođenih beba, djevojčca.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt