Zaposlen sam kao policajac – Ispovesti
Ispovesti

Zaposlen sam kao policajac

Zaposlen sam kao policajac i to veče sam bio u smjeni sa kolegom. U jednoj uličici primjetili smo “čudne ” radnje u parkiranom auomobilu. Prišli smo kako bi provjerili situaciju i zatekli smo dvoje bez odjeće, kako rade one stvari što je zakonom zabranjeno na javnim mjestima.

Naredili smo im da se obuku i izađu iz automobila. Par minuta je dotični gospodin otezao, molio da ih pustimo, dok je djevojka skrivala lice kosom. Međutim ja sam bio izričit u naredbi. Iz automobila je izašla moja maloljena nećakinja nema ni 17 godina… ZGROZIO SAM SE.

BONUS ISPOVIJEST:

Živim u porodičnoj kući moga muža. Prije tri mjeseca sam se udala. Već nakon par dana neke stvari su mi bile čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio više nego ČUDAN. Iako imam samo 21 godinu imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo da su njih dvoje u tajnoj vezi.

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti. Lagala sam, željela sam da provjerim, da ih uhvatim na djelu. Otišla sam u grad na piće i nakon nekih sat vremena sam se vratila kući i nečujno se uvukla.

Zvukovi iz spavaće sobe mog svekra i svekrve su dovoljno govorili, a kada sam imala sam šta i da vidim. Zanijemili su od straha, a ja sam tada izvadila mobilni i napravila pravu malu kolekciju fotografija. Šta reći, mogu se samo zahvaliti što imam ovakvu svekrvu jer ovim fotografijama sam obezbijedila sebi jedan lagodan i bezbrižan život. Već danas sam počela da iskorištavam snagu fotografija moje svekrve i njenog djevera.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt