“Jednog dana sam otišao kod prijatelja i non stop mu gledao mamu”: ONO ŠTO JE KASNIJE BILO pamtiću CJELOGA ŽIVOTA – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

“Jednog dana sam otišao kod prijatelja i non stop mu gledao mamu”: ONO ŠTO JE KASNIJE BILO pamtiću CJELOGA ŽIVOTA

Kada smo stigli ispred te kuće su stajala 2 automobila kada smo ušli unutra ništa posebno nisam videla što bi trebalo da ima kada se snima neki film. Dočekao nas je čovek u gaćama koji je imao blizu pet banki i meni je pokazao sobu gde da uđem a Milošu je rekao da sačeka tu.

Kada sam ušla u tu sobu unutra je sedelo 4 gola matorca koja su u mene gledali kao u džak u koji će da istresu svoja dlakava muda, i tada je kroz mene prošla neverovatna jeza.

Jedan od njih mi je rekao:

– Dođi mala kod čika Zorana da ti da nešto.

Kada sam pitala jel ima još neko za audiciju svi su se slatko nasmejali i onda mi je jedan rekao:

– Slušaj mala ne znam šta ti je Miloš napričao ali znam da ćeš odma da dođeš i počneš ono za šta sam dao pare.

Kada je to rekao okrenula sam se i pokušala da izađem na vrata koja su već bila spolja zaključana.

Kada su to videli ustali su i uhvatili me i dovukli do kreveta na koj su me bacili i onaj najbučniji mi je samo podigao suknju i pocepao čarape među nogama. Dok su me dvojica držali jedan je svojim kurcem prelazio preko mojih obraza. Nisam uspela ništa da kažem kada sam u svojoj utrobi osetila podeblji kurac koji se sve jače zabijao u mene dok mi je ovaj drugi razmicao usne glavićem i govorio:

– Ajde mala sad da čikama isprazniš jaja.

Osećaj je bio užasan ali sam rešila da ne pustim ni glasa jer bi im vrištanjem priuštila još veće zadovoljstvo. Sve što sam tada radila jeste da sam mirno gledala matoru svinju kako se zabija u mene i cepa moju mladu utrobu. Bol je bio nesnosan, a on ga je sve jače nabijao i u jednom trenutku sam u vagini osetila toplotu i kako izliva spermu u mene.

Kada je svršio samo je ustao i rekao sledeći. Sledeći je bio matori koji mi ga je stavljao u usta prišao je između mojih nogu i rekao:

– Pošto nisi htela da pušiš sada ću napuniti tvoju ribicu.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt