3 godine nisam vodila ljubav s mužem, a onda sam ga vezala za krevet, zaključala vrata i počela da… – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

3 godine nisam vodila ljubav s mužem, a onda sam ga vezala za krevet, zaključala vrata i počela da…

Veliki seksualni problem preti da im uništi brak…

Nedostatak seksualne želje se obično vezuje za žene, što je potpuno pogrešno, a dokaz za to je islučaj Engleskinje koja ne zna kako da svog muža natera da imaju seks.

“Da li je normalno da više želim seks od svog supruga“, pita se ona i nastavlja:

“Ja imam 31, a on 37 godina, i imamo dve ćerke, od tri i sedam godina. Naši problemi počinju posle rođenja mlađe ćerke, jer tada je naš seks iznenada umro”.

“Moj suprug je mehaničar i stalno se žali koliko je umoran. On nikada nije raspoložen za seks. Kada završimo u krevetu, on ili odbija da vodi ljubav ili je već zaspao”, objašnjava žena.

“Veoma sam frustrirana, već tri godine me on nije dotakao, a ja želim da se osećam voljenom i željenom. Sve sam probala, jednom prilikom sam ga, kada je legao u krevet, bukvalno zavezala, skinula mu odeću, zaključala vrata, da deca slučajno ne ulete, i počela da izvodim striptiz. On me je gledao potpuno nezainteresovano i počeo je da viče da ga odvežem”, rekla je Britanka.

“Čak sam probala i da otvoreno razgovaram sa njim, ali on nije hteo ni da me sasluša. Sve ovo me već nervira i ne želim da on više bude u mojoj blizini. Ako se ovako nastavi, to će nam uništiti brak”, zaključila je Engleskinja.

Odgovor terapeuta: Od malih nogu nam usađuju u glavu da muškarci vole seks više od žena, što nije tačno. Dobijamo mnogo pisama od žena koje imaju isti problem kao i vi.

Pokušajte još jednom da objasnite mužu da razumete njegov umor, ali da ovo drastično utiče na vaš odnos, i da nešto mora da se promeni.

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt