"Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura..." – Ispovesti
LifestyleZanimljivosti

“Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura…”

“Prošli vikend u klubu cijelo vrijeme me gleda neka meni nepoznata cura, ono smješka se i tako to. Lijepa kao boginja… UH! Nisam neki frajer, ali nekako sam smogao snage, priđem joj da se upoznamo. Bez problema mi dadne svoj broj da se čujemo, da izađemo na piće… baš sam bio sretan.

Kada sam se vratio za svoj stol bilo mi je čudno, moji prijatelji su mi se smijali, a onda su mi rekli da je znaju, da je bila udata i da ima kćerku iz tog prvog braka. Baš sam se iznenadio, vratim se ponovo do djevojke što mi je ona i odmah i priznala te mi pokazala fotografiju djevojčice. Ni sam ne znam zašto ali tada sam joj rekao da želim biti otac njenoj djevojčici. Jendostavno je izašlo iz mene. Evo par dana od tada konstantno smo u kontaktu…

Razmišaljo sam takođe da li sam ishireno odlučio, ipak ovo je balkan, ali kako vrijeme prolazi i kako je upoznajem sve više sam siguran da je želim pored sebe za cijeli život. Cura je savršene, a to što se udavala i što ima dijete… nebitno je. Drugari mi se i dalje smije… nebitno je… Ako stvarno dođe do svadbe vrlo rado ću ponovo da pišem…”

NE PROPUSTITE:

 

Koliko je ZAISTA vremena potrebno ženama da dožive VRHUNAC i koliko bi one želele da traje akcija?

Rezultati istraživanja će mnoge iznenaditi.

Razlika između želja i prakse, često je ogromna, a verovatno najbolji primer za to je seks.

Iako muškaraci uglavnom za sebe misle da su maratonci u krevetu i da nepogrešivo znaju da zadovolje svoje partnerke, istina je sasvim drugačija.

Mada je pogrešno tako intimnu stvar kao što je seks svoditi na minute i sekunde, veoma je zanmiljivo pogledati šta žene kažu, odnosno koliko im je vremena potrebno da bi doživele orgazam.

Da ne bi bilo zabune, svi navedeni podaci se odnose na “klasičan” seks sa penetracijom, uključujući tu i predigru.

Studija iz 2020. je utvrdila da prosečno vreme koje je potrebno damama da bi doživele vrhunac iznosi 13,41 minuta.

Sa druge strane, većina istraživanja u kojima su učestvovali muškarci je ukazala da je pripadnicima jačeg pola mnogo manje vremena potrebno do orgazma, u proseku od 5 do 7 minuta.

Još interesantnija je anketa u kojoj je učestvovalo 3.836 pripadnika oba pola.

Ispostavilo se da su dame rekle da je njihov prosečan seks trajao od 16 do 17 minuta (sve sa predigrom), što se drastično razlikuje od onoga što žene zaista žele: naime, anketirane su izjavile da bi želele da vođenje ljubavi traje 25 minuta i 50 sekundi…

A koliko je malo, taman ili previše? To zavisi samo od vas jer seks je individualna stvar i nikada ne treba generalizovati stvari.

Ipak, seksolozi imaju precizan odgovor na ovo pitanje: seks sa vaginalnom penetracijom koji traje od jednog do dva minuta je prekratak, od tri do sedam minuta je “dovoljan”, a od 10 do 30 minuta predug. Ipak, vođenje ljubavi koje traje od 3 do 13 minuta se smatra “tipičnim”.

Na kraju, vredi pomenuti da je nekoliko uporednih istraživanja došlo do sličnih zaključaka – čak 9 odsto žena nikada u životu nije doživelo orgazam! Ne samo tokom standardnog seksa, već i za vreme masturbacije…

Izvor: Objektiv.rs

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt