“Jedna od neprijatnijih situacija u životu mi je bila kada smo u dečkovom stanu odvalili ceo lavabo” – Ispovesti
Ispovesti

“Jedna od neprijatnijih situacija u životu mi je bila kada smo u dečkovom stanu odvalili ceo lavabo”

Jedna od neprijatnijih situacija u životu mi je bila kada smo tokom intimnog odnosa u toaletu, u dečkovom stanu, odvalili ceo lavabo, bukvalno mi je ostao u rukama, a njegove sestre su bile u sobi pored, to se desilo u sekundi, u trenutku strasti posle ejakulacije kada je špricnuo po meni htela sam po faci u trenutku slomim lavabo i začula se buka.

Jedva smo se snašli šta da slažemo, jer smo im rekli da idemo zajedno da se tuširamo. Kada smo izašli počeli smo se da smejemo i rekli smo da je otpao sa zida a tek će one, obriši to sa usana.

Kad me tad blam nije pojeo onda neće nikada!

BONUS ISPOVIJESTI:

Ostavila sam pametnog i dobrog dječka zbog matorca koji me je vodio na more i plačao mi sve, nikada do tada nisam bila na moru pa ono, vauuu prvi put idem na more, sad ću da iskoristim priliku za dobar provod.

Vodila sam ljubav sa svojim sponzorom, a pored njega nalazila sam se i sa gazdom hotela i zbog toga sam uvijek dobijala samo najbolju i najskuplju hranu za koju nisam marke dala. Kada me je moj matori sponzor pitao odakle mi sve to, rekla sam mu da nisam došla na more da bih samo njegova ja*a lizala.

Nasmijao se i kasnije smo imali dobru trojku, gazda hotela, matori sponzor i ja. To je bilo nešto novo za mene, i sve me je to nenormalno palilo…

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt