“Usla sam u kuhinju da sipam sebi solju mleka” – Ispovesti
Ispovesti

“Usla sam u kuhinju da sipam sebi solju mleka”

Usla sam u kuhinju da sipam sebi solju mleka i kako sam bila u tangama, moj decko nepristojno prišao otpozadi i nabio mi svoj pol*i organ, kako mi je majka bila u kuci oterala sam ga i rekla mu da ide i odnese cvece kod nje u sobu jer je tog dana bio dan majki..

Dok sam ja bila u kuhinji, moja majka je zadovoljavala mog decka, videvsi da ga nema otisla sam kod nje u sobu i zatekla samo njega na krevetu i kada sam pomerila carsav ona je lepo obradjivala njegov pol*i organ, nisam mogla da verujem sta radi moja rodjena majka.

Spremajuci se da izadjem iz sobe, moja majka me je povukla za ruku i govorila da nije do nje, da je jednostavno povukla želja, samo sam im rekla da su bolesni i izašla iz sobe.

BONUS ISPOVIJEST:

“Živim u Banjoj Luci, tačnije manje mjesto pored Banja Luke. Zovem se Danica i imam 42 godine. Redovno treniram i jako ispravno se hranim a po zanimanju sam profesorica matematike. Za svog supruga sam se udala prije nekih pet, bila sam zaljubljena i nije mi smetalo što je on imao brak iza sebe i sina po imenu Marko, koji ove godine puni pune 22 godine.

Jednog petka, na kraju cijele nastave, došla sam s posla i vidjela da nikog nema u kući. Pošla sam do toaleta i krenula pod tuš. Primjetila sam da su vrata od kupatila otvorena a na moje veliko iznenađenje ušmekala sam Marka kako se krije iza vrata i zagleda me.

Ostala sam u šoku kada sam odškrinula vrata njegove sobe i vidjela malog Marka… Sjeli smo da ručamo, stavila sam njegovu šaku na mene i od toga je sve krenulo samo svojim tokom, čisto prirodno.”

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt