ISPOVEST: “Živim u Banjoj Luci, tačnije manje mjesto pored Banja Luke” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVEST: “Živim u Banjoj Luci, tačnije manje mjesto pored Banja Luke”

“Živim u Banjoj Luci, tačnije manje mjesto pored Banja Luke.

Zovem se Danica i imam 42 godine. Redovno treniram i jako ispravno se hranim a po zanimanju sam profesorica matematike.

Za svog supruga sam se udala prije nekih pet, bila sam zaljubljena i nije mi smetalo što je on imao brak iza sebe i sina po imenu Marko, koji ove godine puni pune 22 godine.

Jednog petka, na kraju cijele nastave, došla sam s posla i vidjela da nikog nema u kući. Pošla sam do toaleta i krenula pod tuš.

Primjetila sam da su vrata od kupatila otvorena a na moje veliko iznenađenje ušmekala sam Marka kako se krije iza vrata i zagleda me.

Ostala sam u šoku kada sam odškrinula vrata njegove sobe i vidjela malog Marka… Sjeli smo da ručamo, stavila sam njegovu šaku na mene i od toga je sve krenulo samo svojim tokom, čisto prirodno.”


BONUS ISPOVEST:

“Supruga i ja ne možemo da dobijemo dijete već 5 godina koliko smo u braku. Prošli smo razna tetiranja, tražili razloge, par put se i ja i ona operisali, ali ništa.

Prije desetak dana sam nakon svega dobio rezultate pregleda sa jedne klinike u Austriji i totalno se razočarao.

Utvrdili su da sam ja problem i da ja nikada neću moći imati dijete. To me baš pogodilo. Supruzi nisam ništa govorio, jednostavno plašim se da me ne ostavi.

Zbog toga sam odlučio da zamolim mog brata da mi “sačuva” djelić našeg potomstva koji ću ja pokušati na neki način da… znate već, podvalim supruzi.

Ali problem je što ja ne mogu to da pitam brata, jednostavno sramim se.

Izvor: info-magazine.site

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt