ISPOVIJEST KOJA ĆE VAS SA OBORITI SA STOLICE: “Prevarila sam muža nakon 20 GODINA BRAKA: I to u njegovoj kući, sa NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM” – Ispovesti
Ispovesti

ISPOVIJEST KOJA ĆE VAS SA OBORITI SA STOLICE: “Prevarila sam muža nakon 20 GODINA BRAKA: I to u njegovoj kući, sa NJEGOVIM NAJBOLJIM PRIJATELJEM”

Kad pročitasmo ovu ispovijest zamalo ne padosmo sa stolice…

Prenosimo vam u cjelosti, šta je dotična dama napisala na jednom forumu…

“Mojoj sreći nema krajs… Pa u braku sam već dvadeset godina. Moj suprug je jedini muškarac sa kojim sam bila i nikada ga nisam prevarila sve do juče.

Lepa sam i zgodna žena, imam dosta udvarača i jako mi prijala pažnja njegovog prijatelja i pažnja drugih muškaraca. Međutim, preksinoć kada smo bili u dnevnoj sobi svi skupa ja sam počela da osećam nešto prema njegovom prijatelju. Kad sam mislila da želi nešto od mene, on mi je rekao da priđem, i ja sam prišla.

Odveo me je do toaleta i tiho mi šapnuo na uho, da li mogu da mu dam od muža bušilicu, a da on to ne zna…

Ima da popravi nešto po kući, a znao je koliko je ta bušilica njemu bitna, pa se bojao da pita. Ja sam se smilovala i odlučila sam da mu dam. Pa neka čovjek obavi šta ima… Do tok trenutka nikada nisam sakrila nešto od muža, ali eto dešava se…

Da li bi ste i Vi isto postupili?

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt