KOLEGINICA ME JE TOLIKO ŽELELA DA JE DIGLA NOGE I SUKNJU UZ OVE REČI: Zatim je uradila nešto što me je IZLUDELO – Ispovesti
Ispovesti

KOLEGINICA ME JE TOLIKO ŽELELA DA JE DIGLA NOGE I SUKNJU UZ OVE REČI: Zatim je uradila nešto što me je IZLUDELO

Muž joj je izašao iz kuće na kratko

Jedan korisnik Reddita podelio je interesasntno iskustvo koje je imao sa koleginicom, dok su se spremali za proslavu u firmi.

Ono što ga je posebno izazvalo, bila je njena oskudna odeća.

– Firma je pravila prazničnu proslavu i sa koleginicom iz kancelarije sam se dogovorio da idemo zajedno. Došao sam do njenog stana oko 18 časova, baš u momentu kad je njen muž, sa kojim sam se takođe družio, isao do prodavnice da kupi neku majicu. Rekao je na izlasku da dolazi za nekoliko minuta.

– Tada se pojavila i moja koleginica. Ušla je u dnevnu sobu i ponudila me pićem. Nakon toga je sela. Kada sam video kako izgleda, odmah sam je poželeo. Ima jako lepo lice i bujne obline. Na sebi je imala crne hulahopke, crnu mini suknju i tanku, gotovo providnu, bluzu. Ćaskali smo, ali nisam mogao da se skoncentrišem na razgovor kada mi je pogled stalno padao na njene grudi.

– U jednom momentu je ustala i zadigla suknju, kako bi halterima pričvrstila hulahopke. Imala je tako savršene, butine. Zatim je sela prekoputa mene i raširila noge. Sve se ocrtavalo, i odmah sam se uzbudio. Zatim je ustala i prišla mi. Stala mi je tik ispred lica, i pitala: “Kad li će se vratiti?”, misleći na muža koji je malopre izašao.

Muškarac kaže da je posumnjao da ga koleginica zavodi, ali da nije bio siguran u to, jer iako je pokušavao ranije da je zavede, nije imao uspeha. Zatim je nastavio:

– Zatim je rekla: “Stvarno mi je uska ova suknja, zar ne?” i podigla je ispred mene. To mi je bio siguran znak šta želi. Posegnuo sam rukom za njenu butinu i međunožje. Strasno je uzdisala.

– U jednom trenutku, klekla je na kauč, sagla se i podigla suknju. Odmah sam joj prišao s leđa i krenuo da se skidam i da joj kidam čarape. Seks je bio fantastičan. Kauč se ludački tresao sve vreme.

– Kada je sve bilo gotovo, rekla je da će počistiti, a ja sam izašao napolje i zapalio cigaretu. U daljini sam video automobil njenog muža kako se približava – ispričao je muškarac.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt