"Bila je ISKUSNA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika" – Ispovesti
Ispovesti

“Bila je ISKUSNA iako je mlada! Hteo sam da izludim od njenog jezika”

brzo sam shvatio da pored sebe imam iskusnu jebulju i ako je mlada! Videlo se da ne zaostaje u toj oblasti!

Posle fenomenalnog jebanja, ležali smo dugo.

Posle nekog vremena ustala je i krenula u kadu, da spere sa sebe spermu svog prvog komšije! Ostao sam da ležim i razmišljam, konačno sam dobio ono što sam želeo. Probudio sam se sa neverovatnim osmehom na licu, nikada nisam tako lepo spavao!

Kada sam je sutradan sreo rekla mi je:

– Moram da ti kažem nešto, prošla noć je nešto najlepše u mom životu, imala sam svakojakih sex momenata, mnogo boljih i odbarenih od tebe ali ti, ti si nesto posebno.

-Znas li ti od kada ja tebe želim, koliko sam sperme prosuo na tvoje gaćice, koliko puta sam zamišljao kako ti ližem picu.

Ustala je, prisla mi polako, počela je da izvodi malo preformans za mene, kurac je već bio maximalno ukrućen. Krenula je da se uvija oko mene, da me ljubi po vratu, polako mi je skinula majicu, nežno rukama milovala moje grudi, ljubila me, grickala! Podigla je se, počela je polako da skida svoju majicu, ja sam krenuo ka njoj, samo me je odgurnula i rekla danas ti uživaš!

Igrala je se sa svojim grudima, lizala svoje bradavice, zavlačila ruku u gaćice. Ja sam hteo da izludim! Prišla mi je i polako skinula šorts, mazila me preko gaća a onda polako zavukla ruku, mazila mi je jaja jednom rukom a drugom mazila svoju pičkicu!

Skinula mi je gaće i polako kao da drži nesto najsvetije u rukama prišla svojim slatkim usnicama, počela je da me ljubi po glaviću svo vreme gledajući me u oči, onako kurvinski. U meni je bilo milion stepeni, hteo sam da eksplodiram! Počela je da uvlači moja jaja u svoja malena usta, da ih liže svojim jezikom.

Ponovo je se vratila i stavila moj ceo kurac u njena usta, krenula je da ga puši kao niko nikada. Trudio sam se da joj ne napunim grlo istog momenta! Dok je onda halapljivo pušila kurac moja ruka se polako uvukla u njene gaćice. Počeo sam da joj masiram ribicu koja je napravila potop u gaćicama!

Pušila je i stenjala, obožava da joj se mazi klitoris! Posle nekoliko minuta ustala je, savila se preko fotelje i rekla daj mi ga, želim ga duboko u sebi, želim da me jebeš zauvek! Nije mi trebalo dva puta reći! Zabio sam ga u nju svom silinom! Jecanje pomesano sa zvukovima udara mojih jaja od njenu picu, ništa lepše ne postoji! Zabijao sam sve jače i jače koliko sam mogao.

Ona je kolutala očima izbezumljena i vlažna. Dahtala je i uvijala se. Osetio sam kako joj se pičkica grči od mog jebanja. To je bilo nešto što neću nikad zaboraviti. Pulsirala je moja boginja i stezala me nogama sve jače i jače.

Od njenih bezobraznih reči mutilo mi se u glavi. Mislio sam da ću joj razliti svu spermu u stomaku. Ona je to silno želela.

– Tucaj me, tucaj me jako-vrištala je.

Jebao sam je kao da mi je poslednji put. Onda je zažmirkala onim njenim zelenim kurvanjskim očima, i promrljala:

– Svrši mi po sisama!

Istog momenta sam joj sručio galon sperme. Jecao sam i tresao sam se kao da me je udarila struja. Dok se trljala mazno po sisama, dražio sam joj pičkicu.

Nije trebalo mnogo da je dirkam po klitorisu. Bila je toliko vlažna i otečene pizde. Kakav prizor! Da umreš od miline.

Svršila mi je pod prstima. Od tog prizora kurac mi se opet digao.

Jebanje sa njom mi je jedno od najboljih u životu.

PROČITAJTE I OVO:

https://ispo-vesti.info/2021/09/21/15105/

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt