Majka mog cimera je sela pored mene i šapnula mi OVE reči: Ona ima 43, a ja 22 godine i bilo je DIVLJE… – Ispovesti
Ispovesti

Majka mog cimera je sela pored mene i šapnula mi OVE reči: Ona ima 43, a ja 22 godine i bilo je DIVLJE…

U kolumni britanskog magazina “The Sun” u okviru koje se ljudi obraćaju za pomoć terapeutu Dajdre Sanders, 2019. godine se javio i jedan zaljubljeni mladić čija je ljubav ipak “zabranjena”.

Prenosimo njegovu kratku ispovest u celini.

– Draga Dajdre, moj cimer i njegova majka odlučili su da provedu dan zajedno i pozvali su me da im se pridružim na večeri. Svi smo pomalo popili, ali cimer se “ubio” od alkohola. Bukvalno smo ga odneli u krevet, a onda mi je njegova majka ponudila da nam skuva kafu. Onda mi je rekla kako izgledam mnogo zrelije od njenog sina, a potom je sela pored mene i šapnula kako joj se sviđa što sam crn, visok i zgodan i da je podsećam na muškarca u kog je bila zaljubljena pre udaje.

Ne znam kako, ali počeli smo da se ljubimo, i ja sam osetio kako se nešto u meni zapalilo. Inače ne “naskačem” na devojke, ali sa ovom ženom je bilo sasvim drugačije. Oboje smo bili toliko uzbuđeni da smo se odmah bacili na seks – bilo je divlje i divno. Mislio sam da je više nikada neću videti, ali mi se javila za vikend i pitala me je da se vidimo. Rezervisala nam je hotel izvan grada, a ja sam cimera slagao da idem kod roditelja.

Proveli smo neverovatan dan i noć zajedno, a od tada se viđamo jednom nedeljno već dva meseca. Razvedena je, ja sam samac i ona tvrdi kako ne radimo ništa loše, iako su meni 22, a njoj 43 godine. Razvio sam i emocije prema njoj, ali to nikome nisam rekao. Ponestaje mi izgovora za cimera zašto više ne provodim vreme sa njim, kada je on slobodan. Bojim se da me ne otkrije, u agoniji sam – izjadao se mladić.

BONUS ISPOVSET:

 

DO’VATIO SAM KOMŠINICU I OPASNO SE IGRAO NJENIM IGRAČKAMA: Obožava da glođe moju debelu batinu i tako me je strasno dovela do ludila

 

Kada god idem u prodavnicu, ili tu negde unaokolo, ona je tu. Srećem se sa komšijkom srednjih godina, dobrog tela i ne baš tako dobrog lica ali to je valjda tako kod većine. Moram priznati da mi je par puta palo na pamet da se zapitam kakav bi seks bio sa njom i kako bih je dobro razvalio.

Ona nosi one kese i ne obraćajući pažnju na mene, izgovara: „Nisam ti ja komšija za te fine stvari, ja sam ti za grublje varijante“

Au nisam verovao šta je rekla. Ladno me je izokola pozvala na seks.

Požurim do lifta, opet otvaram vrata, ona ulazi… rekoh: „Komšinice, hoćete na kafu!?“

– Hoću kafu ali moram nešto da završim u kući ali ako ste slobodni, možete vi kod mene!

– Prijala bi mi kafa ali ne bih da smetam, ako treba da radite

– Ma ne, slobodno, nećete smetati, naprotiv

– OK, samo da ostavim kese. Stavite vodu

Dok idem da ostavim kese, razmišljam šta mi je rekla na ulazu i šta bi to moglo značiti.

Zvonim na vrata, otvara komšinica, ležerno, kao da sam hiljadu puta bio kod nje, samo što mi nije viknula „Uđi!!!“

Ulazim ona onako nezainteresovano, okreće leđa, pratim je i ulazim u dnevnu sobu.

Baš kada sam pomislio da je upitam da li je sve u redu i da li joj treba neka pomoć, okrenu se ka meni, pogleda me pravo u oči i nasmeja se.

– Ja sam pomislio da imate neki problem, delovali ste mi odsutno

– Ma ne, naprotiv, baš će mi prijati da sa nekim popijem kafu. Eto, tolike godine živimo u istoj zgradi a tek sada ćemo prvi put popiti kafu, reče uz osmeh.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt