Njegovala sam prvu komšinicu – Page 2 of 2 – Ispovesti
Ispovesti

Njegovala sam prvu komšinicu

I kao ubacimo stvari na zajednicku terasu tu vec krece konkretnije češanje uz mene i bezobrazni pogledi. Posto se komso Jovan ubijo morao sam mu pomoci da se popne na prvi sprat, prilikom ulaska u stan spustio sam ga na krevet i kako sam mu skinuo cipele, cuo sam ono jače disanje kao kad zaspete i ubrzo i hrkanje.

Nina je stajala na vratima od te njihove sobe i samo je povukla kratku suknju na gore i okrenula mi to prelepo matoro dupe. U tom momentu sam se napalio al opet onaj osećaj možda se ovaj probudi žena mi je preko puta.

Ma jedan je zivot rekoh i krenuo sam ka njoj uhvatio je za kosu povukao ka dole i počeo da je ljubim po vratu. Ušli smo u kuhinju. Izvukla je jednu stolicu ispod trpezarijskog stola i kolenom desne noge naslonila na nju dok joj je druga bila na zemlji. Prelepo dupe zategnuto sa crnim čarapama na čipku, ne znam dali me vise to palilo ili sto joj muž hrce na 4 metra od nas. Izvadio sam ga i polako g**m presao preko njene mokre v**e.

Da bih joj ga ubacio ne bas tako glatko jer je poveĆi. Ona je samo rekla jao koliko je jao ocu da me razvalis, nakon njenih reČi sam joj ga naglo zabio samo je vrisnula sa rukom u ustima koju je zagrizla i onda sam poceo da je punim, grizla se po rukama gurala svasta u usta da se ne dere.

I onda sam stao osetio sam da sam jos malo gotov samo mi je rekla s**i u mene napuni me molim te. I kad sam to cuo, secund nije prosao nabijo sam ga do kraja i napunio joj utrobu mojom spremom. Samo sam se obukao i izaŠao.

Nakon toga smo imali jos iskustava ali drugom prilikom.

Previous page 1 2
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt