Njegovala sam prvu komšinicu – Ispovesti
Ispovesti

Njegovala sam prvu komšinicu

Prva komšinica mi je prepisala svoju kuću i nešto zemlje što je imala. Bila je teško bolesna, a iako je imala čak 3 sina niko je nije posjećivao. Jedino ja i moja porodica smo se brinuli o njoj.

Nikada ništa od nje nismo tražili, jednostavno smo imali potrebu, naročito ja da joj pomažemo u tim njenim teškim danima. Skoro godinu dana je bila na postelji i ja lično sam je presvlačila. Kada je u.rla saznala sam da mi je prepisala svoju kuću i zemlju. Međutim, par dana nakon toga pojavili su se njeni sinovi i naravno brižne snaje. Kakve sam uvrede doživjela zbog te kuće i zemlje to je strašno.

Tada sam im ja onako smireno rekla da meni kuća njihove mame ne treba i da sam joj pomagala jer je bila bespomoćna i jer joj NIKO nije drugi došao, ne da joj pomogne, nego da je pita kako je. Vratila sam im sve, a oni su to u kretkom vremenu prodali… sve za nekoj 10.000 eura, tako da su njih trojica dobili po neke 3.000. Koji pohlepni jadnici, ne znam kako se ne boje dragog Boga!

BONUS ISPOVEST:

 

Related Articles

IMALA JE SAVRŠEN TEN I PRODORAN POGLED: Njene čarape sa čipkom su me dodatno uzbuđivale!

 

Neznam kako da pocnem, kazu najbolje od početka pa ovako. Ja sam Vuk imam sad 35 godina 193cm i oko 120kg i uvek sam bio u fazonu izlasci i ostalo, dosta zena sam promenio sto ce reci da imam nekog iskustva.

Nisam od onih sto imaju tipove jednostavno ili me lozi ili ne. Mada moram reci da sam ozenjen i imam 3dece.Zena mi je lepa i moje je godiste i nikad je nisam zapostavljao. Ne bih da pricam naj o sebi ali bog me je podario sa povecom alatkom i sve koje su sa mnom bile kazu neverovatno tvrdom. Sad neznam koliko santimetra i koja sirina znam da se obraduju kad vide.

Ovako pocinje ovo iskustvo koje cu podeliti sa vama, a ako bude dobro imam jos mnogo toga. Zivim u omanjoj zgradi od svega 3 sprata. Sa obzirom da smo pre 3 godine uzeli stan relativno smo slabo poznavali komsiluk, sve do ove izolacije zbog korone. Preko puta naseg stana zivi komsija koji se razveo od bivse i doveo 5 god stariju zenu koja se zove Nina. Nikad nisam obracao paznju na nju jel je jedno 20god starija i bio sam u fazonu zdravo za zdravo.

Medutim krece korona i svi ko u zatvoru pocne komsiluk jeli da se druzi, rostilji cuda do kasno u noc. I primetim ja dok smo jedno vece posteno popili muski iz zgrade da Nina malo, malo pogleda put mene sa nekim blagim osmehom. A inace njen muz je klasičan alkos od jutra do sutra sto nas narod kaze. I tako ja malo pripit obratim pažnju onako da niko ne vidi na nju.

Prvi put je vidim u nekoj dugoj haljinici kad se kao sagne po nesto vidite prelepo oblikovanu guzu na kojoj bi joj pozavidele i neke duplo mladje od nje. Pogledam zglobove na nogama tanki i lepi nisu naduli i znate kao kod starijih zena. Taman ten crne kose odlicno zategnutog tela i malo prodornijeg pogleda. Sve u svemu privlačna matorka. I ostane sve na obostranim pogledima to veče.

I tako se zaredja par puta do te veceri kad smo ostali samo ja komsija Jovan njegova zena komšinice Nina i jos jedan komšija nebitan za ovu priču. Ninin muž je već mortus pijan drugi komšija ide da spava a moja zena uveliko u dubokom snu. Ode i taj drugi komšija da spava ja kao krenem da pomognem komšinici da rasklonimo i kad se sagla po neke čase primetim da je obukla haljinicu neku crnu usku do kolena ali kako se sagla tako je ispala butina sa čipkom one, znači nosi one čarapice sa čipkom odma sam se našalio.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt