Nije mogla više da čeka da se ostvari kao majka – Ispovesti
Ispovesti

Nije mogla više da čeka da se ostvari kao majka

Pet godina smo u braku i juče me moja voljena supruga napustila. Ne može više da čeka, želi da se ostvari kao majka. Problem je u meni, to smo ispitali, ali doktori su nam rekli da treba da treba se strpimo i čekamo i da u svakom trenutku može da ostane trudna. Volim je i ne znam da ću moći živjeti bez nje.

Danas sam je pozvao na mobitel, zamolio je da se vrati i predložio joj da ako treba da spava sa nekim drugi muškarcem i da tako ostane trudna, preći ću preko svega, ali samo da me ne ostavlja. Nakon par sekundi ćutanja moja supruga mi je tada samo prekinula vezu. Cijeli dan je čekam, nadam se, ali nje nema. Par puta sam je zvao, ali se ne javlja.

BONUS ISPOVEST:

 

RAZVALIO ME sestrin verenik!

 

Zovem se Mina i imam 24 godine. Izgledam veoma lepo. Duga smeđa ravna kosa, zelene oči, pune usne, malo veća ali prelepa guza. U vreme kada se desilo to da me sestrin verenik jebe u dupe, imala sam 19.

Moja sestra je trebalo da se uda za par dana. Venčanje je bilo u luksuznom hotelu, mladoženja je pun love. Tri dana pre svadbe, njih dvoje i ja smo uzeli sobe u hotelu, da bismo mogli sve da kontrolišemo i da venčanje bude kao iz snova. Dva dana pred svadbu, nakon što smo sve završili, sestra i ja smo otišle u sobu, a zet je otišao da prošeta. Malo pre ponoći je pokucao na moja vrata i odmah ušao u sobu. Bila sam samo u tangama i brusu, jedva sam stigla da navucem bade-mantil. Seo je na krevet, na licu mu se videla zabrinutost. Pitala sam ga šta nije u redu.

– Mislim da ću ostaviti Ninu. Ne mogu da je oženim. – Bila sam zgranuta.

– Kako to misliš?! Da je ostaviš?! Do venčanja si čekao i sada ćeš da je ostaviš?! Da li si ti normalan?! – vikala sam na njega. On je ostao smiren.

– Ne mogu. Molim te, razumi me. Volim je kao osobu, ali… Pogledaj je koliko se ugojila. Sve joj preliva. Kada treba da imamo sex, jedva izdržim od gađenja.

Gledala sam ga tužno, ali s druge strane sam ga i razumela. Nina, moja sestra, imala je prelepo lice. Ali se u zadnjih godinu dana prilično ugojila, a nije se ni trudila da smrša. Ali volela je Marka, i to previše. Nisam znala kako da reagujem.

– Slušaj… Svesna sam da Nina nije najprivlačnija. Ali ona te voli. Slomiće je ako je ostaviš. Skrenuću joj pažnju, počeće da ide sa mnom u teretanu. Molim te, nemoj to da joj uradiš – tiho sam govorila, mada sam bila svesna da je na korak da je ostavi. Stavio je ruku na moje koleno.

– Mina… Pogledaj sebe, a pogledaj nju. Da ima telo poput tvog, ne bih ni trenutka razmišljao. Ovako zaista… Ne mogu. A postoji još jedan razlog – izgovorio je.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3 4Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt