Rastali smo se u bolu – Ispovesti
Ispovesti

Rastali smo se u bolu

Nakon 5 godina zabavljanja raskinuli smo, plakao je on, plakala sam ja, bol koju nikada neću preboljeti, ali morali smo tako. Nismo željeli da naša djeca prolaze kroz ono što smo on i ja prolazili.

Nedugo nakon toga preko interneta sam upoznala nekog momka iz Australije, dopisivali smo se par mjeseci i on me zaprosio, rekao je da će doći zbog mene, da se vjenčamo kako bih što prije mogla otići kod njega u Australiju. Pristala sam došao je, vjenčali smo se iako prema njemu nisam osjećala baš ništa, ali bio je izlaz iz siromaštva i nisam mnogo razmišljala. Nakon nekih 6 mjeseci sam otišla u Australiju i prvi da se šokirala…

Momak za kojeg sam se udala je isto kao i ja sirotinja, ali tada je bilo kasno. Već 8 godina sam u Australiji, rodila sam već četvero djece i trudna sam sa petim, živimo od socijale i dječijeg doplatka, tačnije za ove standarde preživljavamo. Nisam gladna, nisam žedna, imam krov nad glavom, ali nije to TO zbog čega sam ostavila mog voljenog i nikada prežaljenog momka.

BONUS ISPOVEST:

 

CEPAO SAM NEPOZNATU DEVOJKU PRED DRUGARICAMA: Dodirivao sam joj kolutić koji se nadražio, sokovi su samo cureli niz gola tela, a moja čvrsta alatka je GORELA U NJOJ!

 

Završio sam srednju školu i sa navršenih 20 godina jedva dočekao toplo leto, druženje, izlaženje i svakodnevno spavanje do podne. Sve to se završilo pre nego što je i počelo. U stvari mogao sam se prepustiti navedenom uživanju, ali ipak sam prihvatio priliku koja se ne propušta – sezonski posao na moru. Laka i dobra lova za 2 meseca rada. Spakovao sam se i odjurio dole.

Jednog dana se desilo nešto veoma zanimljivo. Ležao sam na leđima, čuo sam korake kako se neko probližava, više osoba. Uobičajeno, kurac mi se počeo dizati. Dok sam polako dobijao erekciju, osluškivao sam korake kako se približavaju. Stali su blizu mene… čuo sam ženske glasove, šaputale su, strani jezik, ništa nisam razumeo…

Otvorio sam oči i podigao glavu da vidim o čemu se radi. Ugledao sam tri devojke, dogovarale su se nešto i gledale u mene, sa sad već maksimalnom erekcijom. Sve tri su imale na sebi minijaturne kupaće kostime, a jedna je na ramenu nosila ranac. Na moje veliko iznenađenje jedna je skinula kupaći i ostala gola, uspravio sam se i oslonio se na laktove jer nisam mogao verovati šta se dešava.

Njen kupaći je završio u rancu koji su nosile. Druge dve su sele na stenu pored, nisu ništa pričale. Ova prva je stala ispred mene i prstima je nadraživala svoje bradavice, kurac mi je poskočio, napaljen. Zavukla je prste između nogu, prolazeći kroz brazdicu obrijane pice.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2Next page

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt