Ucijenio sam komšinicu – Ispovesti
Ispovesti

Ucijenio sam komšinicu

Dugo sam pokušavao da budem sa konom i toliko sam je želio da sam na kraju bio malo i okrutan. Inače ona i njen muž su prilično siromašni i godinama njen muž radi kod mene.

Nakon što me je bezbroj puta odbila, prije godinu dana sam dok je bila sama kod kuće otišao kod nje i zaprijetio joj da ukoliko mi ne bude davala da ću otpustiti njenog muža, plus ću da ga optužim da mi je uništio traktor koji vrijedi preko 30.000 eura.

Znate šta je uradila? Zaplakala, raspremila se… Dokaz da je u principu jedva čekala da zaprijetim. Od tada pa skoro svaki dan smo zajedno i vjerujte možda zvučim kao loša osoba, ali stvarno nisam i više novca joj dajem nego njenom mužu koji radi od jutra do mraka.

BONUS ISPOVEST:

 

MOJ MLADI STANAR JE IMAO NEVEROVATNU BATINU: Volela sam da gledam kako majstorski radi “one stvari”

 

Kiša je padala kao luda, žurila sam kući sa autobuske stanice. Opšta gužva, nervoza na petak poslepodne.

Onako nakvašena ili bolje reći mokra od kiše odjurila sam u kupatilo. Nisam stigla ni vrata da zaključam krenula sam pod tuš. Posle tuširanja sam obukla neke suve krpe na sebe i krenula da nešto napravim za večeru. Umorna sam zaspala, ali u neko doba noći začula sam nešto što me je probudilo iz sna. Ustala sam se da vidim, prigušena svetlost koja je dolazila iza skoro zatvorenih vrata sobe.Vukla me znatiželjajer su se ču7li uzdasi. Provirila sam polako, ugledala sam scenu koju nikada neću zaboraviti .Dvoje mladih se jebavalo, poza odozdo.

Mlada devojka stenjala i primala kurac u sebe, ne znam zašto ali ostala sam da gledam. Jebavao ju je sve snažnije i u jednom trenutku zanesen ugledao me je kako gledam. Nije prestajao, nastavio je da nju jebe, a mene da gleda. Ne znam zašto ali i ja sam njega gledala. Usporio je i polako je gurao svoj kurac u nju. Osećala sam da odugovlači zato što ja gledam. Srce mi je jako lupalo, počela sam da vlažim, te sam u jednom trenutku poželela da i mene onako jako pojebe. Ali to je ludost, brzo sam došla sebi i otišla u svoju sobu. Za nekoliko trenutaka, uz vrisak zadovoljstva sve je utihnulo. Dodirnula sam svoju pičku, bila je jako mokra i ljigava. Počela sam da ju mazim i stavljam prst u nju, taj ritam me totalno uzbudio i ubrzo sam svršila. Zaspala sam umorna, i sa pomalo grižom savesti šta sam videla.

Ujutro sam se probudila sa dozom srama. Ustala sam se i krenula u kupatilo, a kasnije, onako sa stidljivim isčekivanjem otišla da skuvam kafu. Poslepodne, kad se probudio, očekivala sam da će biti nekih malih svađa, ali ništa se nije dogodilo, niko ništa nije ni pomenuo što mi je jako odgovaralo. Iako imam 42-e godine i ako je to moja kuća nije bilo lepo gledati mlade 18-godišnjake kako prave svoje prve seksualne korake. U subotu sam izašla sam sa svojim prijateljem. Obukla sam se izazovnije onako kako mi i ne dolikuje, ali još izgledam dobro. Primećivala sam da me mlađi muškarci naprosto gutaju pogledom. Moja čvrsta guza i veće sise upadale su odmah u oči koji se odlično vidi iz dubokog dekoltea.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt