Imam simpatičnu svastiku – Ispovesti
Ispovesti

Imam simpatičnu svastiku

Imam svastiku koja je neverovatno zgodna i očuvana. Inače je starija od moje žene 8 godina.. Često na fb izbacuje blago provokativne slike ali sve u granici dozvoljenog. Pre nekog vremena sam kolegi pokazivao njene slike i on joj je lajkovao sa mog profila većinu slika što ja nisam znao.

Elem, svastika ima muža koji je stariji od nje 16 godina i već je u nekom svom svetu. Jedno veče smo bili kod njih i on je predložio da odemo u Banju Ždrelo na vikend. Iako nisam bio za to jer tamo ima dosta penzosa pristao sam. Otišli smo nas četvoro i smestili smo se.. Sišli smo odvojeno na bazen.. Prvo supruga i ja a zatim i oni.

Svastika je imala na sebi minijaturan kupaći a telo joj je savršeno Nakon porođaja je tako da joj nema mane. Primetio sam da nije u nekom odnosu sa mužem. On je pravi srbenda. S vremena na vreme sam je odmeravao i par puta mi je hvatala pogled. Kao da je svaki naredni put namerno izbacivala. Mislim da se i ja njoj sviđam.

BONUS:

Ako ste preumorni da bi vodili ljubav – vrijeme je za seksi masažu!

Masažom se nećete samo opustiti nego ćete povećati bliskost s partnerom. Bez obzira jeste li u braku, dugoj vezi ili ste tek na početku ljubavne romanse, večernja masaža uz svjetlo svijeća i laganu glazbu produbit će vaš odnos.

Uz to, pomoći će vam da izgradite povjerenje i sigurnost, a definitivno ćete oboje uživati u dodirivanju tijela. Masaža leđa, nogu ili glave nekim finim eteričnim uljem ima mnogo bolji učinak od večere u restoranu ili dosadnog ispijanja pića u kafiću. Naime, parovi koji se često dodiruju, međusobno se bolje upoznaju te su mnogo povezaniji.

Stručnjaci tvrde da je masaža jedan od najboljih načina prenošenja i dijeljenja emocija s partnerom. Naravno, ne mora svaka masaža zavšiti seksom. Jednostavno će vas opustiti i osjećat ćete se odlično – međutim, ako i dođe do seksa, nakon što se relaksirate i zaboravite na sve brige, bit će vam sjajno! Stoga izdvojite pola sata, nabavite mirisno ulje te opustite partnera, a onda neka vam vrati “istom mjerom”. A onda slobodno uživajte u senzualnoj igri među plahtama!

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt