Muž mi se smije zbog gluposti koju sam učinila – Ispovesti
Ispovesti

Muž mi se smije zbog gluposti koju sam učinila

Muž mi se smije zbog gluposti koju sam učinila… Već duže vremena sumnjam kako me muž vara dok sam ja na poslu. Danas sam tražila od šefa da me ranije pusti da idem kući, imala sam baš loš predosjećaj. Tiho sam se uvukla u kuću, nečujno, a zvukovi koje sam čula iz gostinjske sobe su samo bili potvrda mog predosjećaja.

Kao da me grom pogodio. Osjećala sam mučninu, kada sam otvorila vrata, počela sam da histerišem, da psujem, krenula sam na njih da je počupam kao kokoš, a onda su ispod plahte izvirili moji roditelji, koji blam, tako se u životu nisam osjećala.

Oni došli i obzirom da nije bilo nikoga kod kuće, a znaju gdje držimo rezervni ključ (ispod saksije, naravno) ušli i opustili se. Kada je došao muž, koji je bio na piću sa društvom I KADA JE ČUO ZA OVU BLAMAŽU evo već 6 sati se ne prestaje smijati… KATASTROFA…

BONUS:

Među pet točaka koje dečki najviše žele da im izmasirate ne ubraja se onaj dio tijela na koji je vaš prljavi um odmah pomislio

1. Leđa

Kad legne potrbuške, položite korijen lijevog dlana na donji dio njegovih leđa, odmah uz kralježnicu (ali ne na nju jer se ona nikad ne masira), a prste usmjerite ulijevo. Zatim pritisnite korijen desnog dlana na dno njegovih leđa, desno uz kralježnicu, a prstima okrenite udesno. Jako pritišćući klizite objema rukama, sve dok ne skliznu na krevet. Ponovite sve, ovaj put počevši desetak centimetara više na njegovim leđima. I tako sve dok ne dođete do ramena.

2. Vrat

Neka on sjedne na stolicu, a vi stanite pred njega. Lagano položite ruke na svaku stranu njegova vrata, odmah ispod ušiju. Klizite prema stražnjoj strani njegova vrata malo pojačavajući pritisak tako da vam se prsti susretnu na stražnjem dijelu njegova vrata. Ponovite nekoliko puta.

3. Ramena

Nakon što legne na leđa, položite palčeve na svaku stranu dna njegova vrata. Polako pritišćite prste duž njegova mišića krećući se dijagonalno prema dolje, sve dok ne dođete do lopa­tica. Ponovite nekoliko puta.

4. Bedra

Dok on leži na leđima, formirajte slovo C objema rukama i obuhvatite njegovo bedro (vaši bi palci trebali biti na prednjoj strani njegovih nogu, a ostali prsti na stražnjoj). Zatim stisnite svoje ruke oko njegovih bedara.
Isti postupak ponovite nekoliko puta.

5. Prsa

Dok on leži na leđima, položite ruke tako da su vrhovi prstiju na njegovim ramenima, a palci iznad njegovih mišica. Srednje jakim pritiskom masirajte krećući se prema dolje. Zatim, opet srednje jakim pritiskom, kružno masirajte njegova prsa te počnite ispočetka.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt