“Majstor je ušao u kupatilo dok sam ja bila pod tušem” – Ispovesti
Ispovesti

“Majstor je ušao u kupatilo dok sam ja bila pod tušem”

Bila sam na moru kada se ovo desilo, moji roditelji i brat su otisli na plazu a ja sam ostala u apartmanu posto mi nije bilo dobro, a i trebao je da dodje majstor da popravi tus kabinu, meni je bilo dosadno pa sam odlucila da se istusiram. Skinula sam se go*a bacila stvari na krevet i usla u tuš ostavivsi vrata od wc-a otvorena… pocela sam polako da se sapunjam kad je neko pokucao na vrata…

Ja sam pitala ko je ali cim sam ispustila glas s obzirom da je bilo otvoreno on je usao…. Ja sam brzonogom zatvorila vrata od wca i pitala ko si ti….on je reko da on mora da popravi tus kabinu, usao je u wc ja sam rekla da li je normalan i da treba da izadje ako mi naidje porodica ubice me… on je rekao ne brini i izvadio sravciger….poceo je da popravlja i prokomentarisao da imam dobru ribu i da li sam izgubila nev.nost, rekla sam da nisam i onda me je on dok je jednom rukom popravljao nesto drugom uhvatio tamo dole kao kroz salu i poceo da mi trlja ….ja sam polako pocela da uzdisem i onda mi je polako nabio tri prsta i poceo je da me pumpa prstima, posto mi je bio prvi put uzivala sam u bolu… onda posto je bio nesiguran jer mu je bio mali (sto mu se moglo videti preko pantalona) uzeo je sravciger (umazan u prasinu, blato,rdj)i nabio mi ga poceo je da srafi moju ribu i da gura sravciger napred nazad.ja sam pocela da se tresem i svdsila sam, on je zavrsio popravku a ja sam se istusirala i obukla. u tome je on otisao. Moj roditelji su dosli i posle toga sam samo nastavila kao i pre… svako vece kad svi zaspu ja nabijem prvu stvar koja mi dodje pri ruku u nju.

BONUS:

Izbori, zadnji krug: Ljubavnik koji vas ostavlja bez daha ili dečko koji zna promijeniti osigurač?

Čini se da im je seks manje važan jer na vrhu liste vještina koje Britanke traže od svog partnera je sposobnost obavljanja sitnih kućanskih popravaka. To je odabralo čak 74 posto ispitanica u anketi čije rezultate prenosi Daily Mail, a njih 61 posto je spremno prekinuti vezu ako partner ne pokazuje talent za popravljanje sitnih kvarova. Njih 12 posto radije bi bile u vezi s nekim tko zna čemu služi alat i kako ga upotrijebiti nego s nekim tko je dobar ljubavnik.

Atraktivni su im i sportski tipovi posebno dobri u nekom sportu te oni koji pokazuju kuharsko umijeće. Prema rezultatima ove ankete rekli bismo da žene traže nešto između domara i kuhara. Ili im je dosta toga da sve moraju same, a ako ne znaju same moraju zvati majstore? Samo da na kraju dečko ne bude zainteresiraniji za boravak u garaži s aparatima koje mora popraviti nego za valjanje po krevetu u spavaćoj sobi. Svaki je aspekt zajedničkog života važan i jedan ne smije isključivati drugi.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt