Njen muž je saznao za nas – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Njen muž je saznao za nas

Predložio sam joj da napravimo kratku pauzu. Još se koji put nabila na njega, a onda je ustala i sišla sa mene. Svukao sam kurton.

Krenula je ka kupatilu dozivajući me da dođem. Skočio sam sa kreveta, uzeo kondome i krenuo za njom. Stajala je u kadi i čekala me. „Hoću da me opereš kao onih dana…“, razdragano mi je rekla.
Uzeo sam tuš u ruke i pustio vodu. Kad sam je svu pokvasio, na sunđer sam sipao njen gel za tuširanje i počeo sa nežnim utrljavanjem po telu. Dok sam joj prao guzu, kao slučajno sam gurnuo prst u njen čmar. Jauknula je i prekorno me pogledala. Odmah sam izvadio prst napolje i počeo joj masirati picu. „Razradiću ti ja i ovu rupicu.“ Osmehnuo sam se.

Ušao sam i ja u kadu. Ponovo sam pustio tuš i saprao sa nje sapunicu. Čučnula je i strpala kitu u usta. Uhvatio sam je za glavu žestoko ga nabijajući duboko u njena usta. Malo sam se zaneo, pa se zagrcnula. Izvukao sam ga i pridigao je. Okrenula se, oslanjajući se rukama na pločice. Guzu je natrćila i čekala. Čim sam navukao kondom, prišao sam joj. Uhvatio sam je za bokove i uleteo u njenu picu. Razvaljivao sam je. Bila je u delirijumu. Tresla se. Držao sam je čvrsto da se ne bi stropoštala u kadu. Onda se desila prava eksplozija. Vrisnula je i klonula telom. Orgazam je bio toliko jak da se onesvestila. Brzo sam ga izvukao, ispravio je i držao, blago je šamarajući da dođe sebi. Srećom, sve je to trajalo par sekundi. „Šta mi radiš?“, rekla je zadihano, jedva dolazeći do daha.

Nekoliko minuta smo se ljubili pod tušem. Kita je bila u njenoj šaci. Drkala ga je polako.

Osetio sam blagi bol u mudima, što je značilo da moram uskoro da ga ispraznim. Okrenula se i namestila u pozu u kojoj je malopre bila. „Daj mi ga u moju nevinu guzu, želim to“, prošaputala je.

Odmah sam spustio glavu i pljuvačkom podmazao njenu malu rupicu. Pridigao sam se i pažljivo prodro u njen čmar. Dobro je podnela prvi ulazak moje kite.

Jebao sam je polako bez nekog cimanja. Bio sam pod sve većim pritiskom. Nakon dva snažnija uboda sam zaurlao i počeo puniti kondom. Čim sam ga izvukao, stisnula ga je u šaci i iscedila spermu do poslednje kapi. Svukla je kondom gledajući iznenađeno u njega zbog poveće količine sperme. Iscedila je spermu u usta i nakon kratkog mljackanja, progutala je.

„Mmmm… Bolje je nego što sam mislila. Negde sam pročitala da je dobro progutati spermu“, nasmejala se.

Tako je počelo… Naredne dve godine bio sam njen jebač i sponzor. Kupio sam joj stan i auto, kako bi imala svoj život. Bili smo srećni. Jebali smo se kad god smo mogli, ne birajući ni vreme ni mesto. Umeli smo da zadovoljimo jedno drugo. Obožavala je da guta moju spermu.

Ona je nastavila sa školovanjem. Na faksu je bila jedan od najboljih studenata. Izlazila je sa društvom, družila se. Bila je popularna među muškarcima, ali je pažljivo birala i tražila onog pravog. Jednom prilikom je došla kod mene, vraćajući mi ključeve od stana i kola. Upoznala je nekog. Odbio sam da uzmem ključeve, ubeđujući je da je to sada njeno i da je zaslužila…

Nakon godinu dana, bio sam joj kum na venčanju. Imala je srećan brak. On ju je voleo više od svega. Nikada nismo spominjali šta se dešavalo između nas, mada mislim da je on to shvatio.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt