Njen muž je saznao za nas – Page 2 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Njen muž je saznao za nas

Jedne noći je ušla u moju sobu i legla kraj mene. Od iznenađenja sam zanemeo. Zagrlila me je i počela da plače. Ćutao sam i pustio je da se isplače. Gutao sam knedle. Bilo mi je žao. Trebalo joj je dosta vremena da se smiri. „Hvala vam“, rekla mi je tiho drhtavim glasom. Pomilovao sam je po kosi. Prislonila je glavu na moje grudi i zaspala.

Od te noći, njeno stanje se značajno popravilo. Mnogo smo razgovarali. O svemu. Išli smo u šetnje, u kupovine i, sve u svemu, vratila je veru u život. Imala je poverenja u mene. Zbog toga nisam smeo da se zalećem, jer nisam želeo da je povredim. Postali smo prijatelji.

Jednom prilikom u toku neke neobavezne priče, dok smo ležali jedno kraj drugog, postavila mi je pitanje koje me je veoma iznenadilo: „Jel’ ti se ja sviđam? Mislim… Video si me golu i pomalo me čudi kako me nisi… Znaš već…“ „Slušaj Milice… Ti si nešto najlepse što su ugledale moje oči ikada. Privlačna si i imaš predivno telo. Ozbiljan sam čovek i nisam želeo ni na koji način da te povredim ili iskoristim. Nikada ne bih učinio nešto što ne želiš. A i mnogo sam stariji od tebe. Imam ćerku koja ima 28 godina.“ „A šta ako želim? Misliš da nisam osetila tvoj nežan dodir dok si me prao i sređivao? Kako si me svaki put bojažljivo prao… Dole… I to svaki dan, nedeljama. Od kada sam došla sebi, a to je već tri meseca, nisi me ni dodirnuo. Nedostaje mi tvoj dodir. Znaš? To što si stariji nema nikakve veze sa onim što oboje želimo.“

Bila je ozbiljna. „Iskreno, Milice, želim te više od svega. Uživao sam svaki put kada sam posmatrao tvoje telo, o tebi sam noćima maštao…“ „Drkao si ga?“,prekinula me je pitanjem. „Morao sam, inače…“

Zavukla je ruku u moju trenerku i dlanom prelazila preko mojih gaća. „Inače?“, zahtevala je da nastavim. „Ne znam kako bih izdržao da te ne kresnem.“ Izvukla ga je iz gaća i uzela u šaku, povlačeći kožicu. Postajao je sve tvrđi i napetiji. Prislonila je usne na moje i nežno me poljubila. Pustila ga je da bi mi svukla trenerku. „Vreme je da i njega upoznam.“, šapnula mi je, a potom se usnama spustila do njega. Stavila ga je u usta. Držala ga je u korenu i lagano drkala.

Jezikom je šarala po glaviću. Zatvorio sam oči i prepustio se čarima njenog jezika i toplih mekih usana. U meni se strast razbuktavala. Nekoliko puta sam glasno zastenjao. Ponovo je legla kraj mene pružajući mi svoje usne koje su do pre par minuta žvalavile moju tvrdu žilu. Dok smo se ljubili, prevrtali smo se po krevetu. U momentu kad je ležala na leđima, počeo sam da joj ljubim vrat.

Preuzeo sam inicijativu. Skinuo sam joj majicu i otkopčao brus. Napokon sam ponovo ugledao dve predivne dojke. Nežno sam ih ljubio, jezikom prelazeći preko bradavica. Kad su se ukrutile, počeo sam da ih sisam. Ispuštala je tihe uzdahe. Nastavio sam svoje putovanje jezikom ka njenom ružičastom dragulju koji se krio u uskim helankama. Ljubio sam joj stomačić, a rukama joj svlačio helanke. Nije imala gaćice na sebi.

Čim sam je oslobodio od helanki, zaronio sam glavu u njeno međunožje. Bila je sveže obrijana, orošena sokovima. Najpre sam ljubio unutrašnju stranu butina. Bio sam joj sve bliži. Osetio sam kako isijava vrelinu. Prešao sam jezikom preko malenog, jedva vidljivog klitorisa. Stresla se. Zatim sam jezikom kliznuo u uzanu picu. Prostenjala je govoreći tiho kako joj se to sviđa… Tucao sam je jezikom i skupljao sokove koji su tekli iz nje. Ubrzo sam se vratio na njen klitoris. Sisao sam ga, i to ju je za vrlo kratko vreme dovelo do snažnog orgazma.

Primila me je u sebe

Dok je dolazila sebi, otvorio sam kondom, navukao ga na kitu i namestio se iznad nje. Uhvatila ga je, usmeravajući ga ka pici. Ljubili smo se strasno. Prodirao sam polako u nju. Uska pica mi je itekako prijala. Želeo sam da uživam u njenoj mladosti i lepoti, pa stoga nisam žurio. Jebao sam je sporo, i tek po koji put sam ga nabio snažno do kraja. Noktima je orala po mojim leđima.

U momentu kada je kita iskliznula iz nje, zbacila me je na leđa i zajahala. U početku se i ona sporo pomerala dok je bio duboko u njoj. Uzdisala je tiho pokazujući koliko joj prija moja kita. Postepeno je ubrzavala ritam sve više se nabijajući na kitu. Ja sam se zabavljao njenim sisama koje su veselo skakutale preda mnom. Usnama sam hvatao bradavice ostavljajući svoju pljuvačku na njima. Sva je bila zajapurena i zadihana.

ČITAJ DALJE NA SLEDEĆOJ STRANICI >>>>

Previous page 1 2 3Next page

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt