ŽELEO SAM JE VIŠE OD SVEGA: Nabubrela mala me je OPASNO PRIVUKLA! – Ispovesti
Ispovesti

ŽELEO SAM JE VIŠE OD SVEGA: Nabubrela mala me je OPASNO PRIVUKLA!

Aprila te godine, nakon duže veze, raskinuo sam sa devojkom. Nedugo nakon toga, otvorio sam profil na sajtu Badoo. Iskreno, nisam verovao da je tu moguće naći devojku, da se to sve svodi na izvlačenje para.

Nakon nekoliko dana, profil mi je posetila jedna devojka. Delovala je zgodno. Nakon par poruka, tražila je moj broj telefona, i odmah me pozvala. Mislio sam da me zove da se zeza, da je neozbiljna. Ali, nisam bio u pravu. Rekla je da dolazi u moj grad da traži posao, pa da odemo na kafu. Sutradan smo se videli. Čekala me je. Izgledala je prosečno, ali njena figura mi se dopala. Ne preterano mršava, ali ni debela. Moj tip.

Njene svetlo- sive farmerke ocrtavale su prelepu guzu. Dok smo sedeli, mislim da je to primetila, često mi je pogled padao na njene prekrštene noge. U razgovoru sam primetio da nije ravnodušna, da sam joj se dopao. Tada sam je vratio kući. Kada je izlazila iz auta, pogledali smo se, kao da smo hteli da se poljubimo, ali… Nismo. Istog dana smo se dopisivali. Otvoreno mi je rekla da joj se dopadam. Rekla je da dolazi sutradan da konkuriše u jednoj firmi za posao, i da, ako hoću, je sačekam na autobuskoj. Tako je i bilo i, poljubac je konačno pao. Onaj pozdravni.

Kada je završila razgovor, išli smo na giros. Pitao sam je da odemo do mene. Pristala je. Kada smo došli, prvo što je uradila, pogledala je kroz prozor. Njene farmerke su me užasno napalile. Više od svega sam želeo da je pojebem. Svideo joj se pogled sa mog prozora, pošto je stan na sedmom spratu. Krevet je bio razvučen. Sela je, ali i dalje je gledala u pravcu prozora. Tog trenutka sam je blago uhvatio za bedra. Nije se protivila. Privukao sam je. Poljubio. Zagrlila me je. Lubio sam je po vratu, grudima…

Ubrzo se moja ruka spustila do dugmeta njenih pantalona. Otkopčao sam. Skinuo je. Ljubeći je, stavio sam joj ruku u gaćice. Osetio sam usku, obrijanu pičkicu, blago ovlaženu. Skinuo sam i njene gaćice. Uživala je. Brzinom svetlosti sam se skinuo. Onako gola, mahinalno me je pitala: „Da li mogu da ti verujem?“ Odgovorio sam da se opusti, da je sve okej…

Uhvatio sam je za noge i privukao. Moja nabubrela debela kita htela je da eksplodira. Pomazio sam je glavićem, i ubrzo ušao. Bila je na devetom nebu. Dok sam je jebao, pričala mi je. “ Sreeećoo, srećooo…“ To me je užasno palilo. Karao sam je sve jače. Menjali smo poze. Konačno sam posedovao tu prelepu guzu. Dok sam je nabijao, mazio sam i šamarao to prelepo dupe, na koje mi se prethodnog dana dizala kita. Tu sam i ispraznio jaja. Obilno. Priznala mi je da je kita predobra, da je svršila 3, 4 puta.

Par dana kasnije, došla je u moj grad da stanuje. Narednih mesec dana bio sam redovan gost kod nje. Prilikom dolaženja, gotovo uvek me je „pozdravljala“ dodirivanjem pantalona. Sama je raskopčavala šlic i počinjala „igru“ pušenjem. Obožavala je moj kurac. Naizmenično ga je pušila i ljubila. Kao po pravilu, nakon toga sam „završavao“ među njenim nogama. Kada bih prespavao kod nje, dešavalo se da, u toku noći, mahinalno počnem da je mazim po guzi, što se uvek završavalo tucanjem. Spavala je i uživala.

Nažalost, njena namera je bila da se uda. Nakon mesec dana, rekla mi je da je našla lika koji će odmah da je ženi. Razumeo sam… Ubrzo je otišla, ali smo ostali u kontaktu. To leto, 2019. pamtiću po njoj.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt