Nismo se još zaboravili – Ispovesti
Ispovesti

Nismo se još zaboravili

Nismo se još zaboravili… Prvi puta sam bila sa muškarcem kao maloljetna i to sa tatinim prijateljem koji je mnogo stariji od mene.

Razlika u godinama i sve što se vezalo za nas nije nam dozvoljavalo da ozvaničimo vezu, ali skoro svaki dan smo nalazili način da se vidjamo. Danas imam 32 godine, udata sam, imam dvoje djece, ali i dan danas se ja i on, moj prvi i jedini muškarac kojeg iskreno volim viđamo i viđati ćemo se nadam se još dugo godina.

Riječima vam ne mogu opisati tu emociju koju osjećamo jedno prema drugom već 16 godina.

BONUS:

Je li to veza ili nešto drugo? 10 znakova koji vam je potvrđuju, ako ste još uvijek skeptični

1. Vi ste zapravo upoznali sve njegove prijatelje koje inače vidite na njegovom Instagram profilu koji pobožno pratite. I ne samo da ste ih upoznali nego se povremeno i družite s njima.

2. Izlazite na dejtove i prije 10 navečer i to na mjesta na kojima actually ima ljudi. Nije da se družite samo u njegovoj gajbi u kasnim noćnim satima.

3. Otvara vam se i razgovara s vama o stvarima koje su mu važne. Vjerujte nam, da mu nije stalo do vas, sigurno ne bi s vama dijelio svoju intimu, probleme, snove. Ako s vama otvoreno razgovara o svemu što ga muči, definitivno mu je stalo.

4. Pozorno vas sluša i suosjeća s vama kada mu govorite o stvarima koje vas muče. Trudi se utješiti vas kada ste povrijeđeni i ranjivi i nastoji vas oraspoložiti kako god zna i može.

5. S njim možete razgovarati doslovno o svemu, i razgovarate. Kao dvije tinejdžerice koje imaju unlimited opcije razgovora u tarifi i koje si, koliko god vremena provele razgovarajući, uvijek imaju još nešto za reći. Vas dvoje jednostavno obožavate razgovarati jedno s drugim.

6. Vi ni ne pitate jedno drugo što radite za vikend jer se podrazumijeva da ćete svo svoje slobodno vrijeme provesti zajedno. Pa makar i u šetnji botaničkim vrtom, ili u omiljenoj slastičarnici, ili u druženju s prijateljima.

7. Brine o vama kada ste bolesni i ne drži se kilometrima dalje zbog straha da ne zarazite i njega. Dapače, trudi se otići vam po lijekove, skuhati vam juhicu, čaj, cijediti limun. A ako slučajno ne može doći do vas, zove vas sto puta da provjeri kako ste.

8. Vaše obitelji jako dobro znaju za vas. Vi poznajete njegove, i on poznaje vaše roditelje i vaši razgovori s roditeljima redovito obuhvaćaju i temu vas dvoje.

9. Nikada ne ignorira vaše poruke već vam odgovara i na njih i na pozive u najkraćem mogućem roku. Zapravo, po njegovim odgovorima zaključujete kako doista uživa u dopisivanju s vama, ma koliko god ono trajalo.

10. On zna sve vaše omiljene stvari napamet. Zna točno kakvu ćete kavu naručiti, kakva pizza vam je omiljena, koju pjesmu najradije slušate kada ste tužni, a koju kada vam se nešto dobro dogodi. I svakim se danom intenzivno trudi maksimalno vas upoznati i doznati sve ono što o vama još uvijek ne zna.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt