Pokušavam ga se riješiti – Page 3 of 3 – Ispovesti
Ispovesti

Pokušavam ga se riješiti

Uhvatio bi ih ispod, pa onda nežno masirao do bradavica. Onda je umočio kažiprst u pičku i tako sluzavim prstom kružio oko bradavica koje su nabrekle kao da sam dojilja. Polako je penjao dlanove prema vrhu sisa da bi ih onda bočno masirao stiskajući jednu od drugu.

Tako je to vešto ponavljao da me je to, uz nabijanje na kurac, prilično uzbuđivalo. Uz moj ubrzani ritam i sise su mi poskakivale u njegovim šakama. Ajde dobro, imam sise petice, ali moje, hoću reći prirodne, čvrste. Nije me skidao s kurca kad je krenuo da ustaje, nego me samo polegao na sto i nastavio da guzi. Sada su mi sise bile stisnute na stolu, pa nije mogao da ih mesi, ali je zato moja guza osetila njegove dlanove. Skroz opuštena, potpuno sam se prepustila naletima direktorovog kurca i uživala u svakom njegovom milimetru.

On je krenuo ubrzano da diše, ubrzavajući i svoje nabijanje.“Sad ću da ti punim pičku!“ „Ne možeš!“ „Onda ćeš se, na moj znak, okrenuti da ti napunim usta!“ „Prošli put si me tako zajebao, neće moći!“

„Ja moram neku rupu puniti!“Dok je to izgovarao svom težinom me prikovao za sto i krenuo da mi ga stavlja u guzu. Sreća pa su i kurac i guza bili sluzavi i podmazani tako da je lako ušao. Naravno, da se nisam bunila da mi ga stavi u guzu, jer to obožavam i to me toliko pali da su mi orgazmi puno jači kad svršim sa kurcem u guzi. A tek njegov orgazam što je bio jak kad je krenuo da mi puni guzu.

Tako se jako nabijao da smo pomerali sto. Sreća što u firmi nije bilo nikog, jer je urlikao od zadovoljstva. Posle mi je priznao da mu žena ne da ni prići guzi i da ponekad iznajmi kurvu da bi jebao u guzu. Šta da vam više pričam!?

Direktor je još dva puta tražio da me pojebe, jednom me jebao samo u guzu, a jednom sam ga častila pušenjem i svršavanjem u usta (onda kada mi je predao cd sa nadzorne kamere i rekao mi da sam fenomenalno odradila svoju obavezu). Muž ništa nije posumnjao, jer me jebao kad god je hteo (budala mi je i dalje cepao gaćice), a ja i dalje smatram da sam svetica i pička ipo.

Previous page 1 2 3
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt