Otišao mi je muž na službeni put – Ispovesti
Ispovesti

Otišao mi je muž na službeni put

Otišao mi je muž na službeni put… Muž mi je ovaj vikend na službenom putu i odlučila sam da iznenadim moju najbolju drugaricu iz mladih dana i da je posjetim. Ona živi na drugoj strani grada, nekih 20-ak minuta vožnje i nenajavljena sam joj danas otišla. Ni slutila nisam šta ću doživjeti.

Kada sam pozvonila na vratima se pojavio njen muž i nakon što samo se pozdravili rekao mi je da moje drugarice na žalost nema kod kuće i da je ovaj vikend na SLUŽBENOM PUTU. Odma su mi kroz glavu počele prolaziti crne, prljave misli, a kada je rekao da je taj seminar u Budvi, gdje je da napomenem i moj muž vjerujte da su mi se od stresa noge odsjekle.

U tom trenutku mi je muž moje drugarice ponudio da uđem u kuću da popijemo kafu, kada sam već došla. Pristala sam, a čim sam ušla, on me je tada obgrlio sa leđa i prošaputao na uho par “slatkih riječi”. U tom trenutku sam već duboko razmišljala o seminaru na kome su moj muž i moja drugarica, prepustila sam se i prosto se desilo.

BONUS ISPOVIJEST:

Bila sam maloljetna i živjela sa mamom kod njenog zaručnika. Jednom je keva otisla na posao i nas dvoje smo sami ostali u kući.

Bila sam u svojoj sobi kada je otvorio vrata. „Možemo li da porazgovaramo?“ rekao je zavodnički. „Naravno hajde uđi“ rekla sam i sjela na krevet. On je sjeo do mene i rekao “ Želim da mi daš to što imaš.

Često sam razmišljala o njemu ( iako je bio stariji od mene bio je sportski građen, pa je često bio glavni objekt mojih fantazija), tako da nisam oklijevala.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt