“Riješila sam sinu problem sa sponzorušom” – Ispovesti
Ispovesti

“Riješila sam sinu problem sa sponzorušom”

“Moj sin ima 17 godina i neka fundra ga je jadnika prevarila i sa njim ostala trudna.

Prije nekoliko dana mi je sav uplakan došao i sve priznao. Kako kaže već je ta u trećem mjesecu trudnoće. Grozno sam se osjećala zbog njega što to mora prolaziti. Dobro dijete, zlato od djeteta, ali te današnje djevojke su neviđena ološ.

Najgore što i ona ima samo 17, već je tako pokvarena i spremna da podvali dijete kako bi ušla u bogatu porodicu poput naše.

Rekla sam mu da se ne brine i da će mama sve da riješi. Otišla sam kod te bezobrazne djevojke i naredila joj da a*ortira. U početku se bezobraznica bunila, kao nije kriva, moj sin je kriv.

Možeš mislit… pored svih pilula protiv trudnoće moj sin kriv. Onda sam joj “malo” oštrije zaprijetila, da ne pišem kako i čime te je bezobraznica pristala. Danas sam je odvela na kliniku i konačno riješila problem.

Samo želim da skrenem pažnju majkama, roditeljima da koliko god mogu zaštite svoje sinove od bludnica kojih je sve više. Eto ova ima samo 17 godina i pokvarena je do srži… šta dalje da pišem.”

BONUS ISPOVIJEST:

Porodila sam se prije tri sedmice, rodila sam djevojčicu. Inače, zaposlena sam u jednoj privatnoj firmi kao pravnica i danas sam morala početi da radim. Nakon samo 3 semice direktor me pozvao na posao. Grozno, još se nisam ni oporavila, ali morala sam, muž ne radi i nisam imala izbora.

Kada sam jutros krenula na posao ostavivši bebu sa mužom, srce mi je pucalo od tuge, mislila sam da mi se ništa gore nemože desiti, ali kada sam došla u firmu, direktor me pozvao u svoju kancelariju i “zamolio” me, u prevodu naredio da se raspremim do pasa jer želi da malo uživa u pogeldu.

Zgrozila sam se kada mi je to rekao i tada sam ga pitala da se možda ne šali, a on je na mije pitanje odgovorio pitanjem meni a da mozda ne zelis otkaz Kako da kažem, igrao je na sigurno, znao je da ne mogu rizikovati da ostanem bez posla, jednostavno nisam imala izbora.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt