“Prijateljica se udala za mog bivšeg” – Ispovesti
Ispovesti

“Prijateljica se udala za mog bivšeg”

“Jučer se udala moja najbolja prijateljica za mog bivšeg dečka…

Iako sam joj cijelo vrijeme kroz njihovu vezu pričala kako mi to ne smeta i kako je sve u redu, kada je došla do mene i rekla mi da se udaje, te me pitala da li joj želim biti kuma nije mi bilo svejedno… za kumstvo sam naravno pristala…

Cijelo veče plesala sam i ludirala se samo kako bi zaboravila na njih, a onda sam ujutro dobila poruku:

“Na njenom mjestu mogla si stajati ti samo da si te noći rekla nije mi svejedno…”

BONUS ISPOVIJEST:

Related Articles

Ne želim da imam žensku djecu. Jednostavno ih prezirem, mrzim, šta već ne znam ni sam. Želim da mi supruga rodi samo muško dijete. Oženio sam se prije 3 godine i na moju žalost moja supruge nikako nije mogla da zatrudni.

Obavili smo sve preglede i jedini način bila je ta neka vantjelesna oplodnja. Obavili smo to prije par mjeseci i sve je prošlo kako treba, ali moja žena nosi DVIJE DJEVOJČICE. Nikada se gore nisam osjećao u životu te sam istog trenutka odlučio da od moje supruge tražim da abortira. Kada sam joj to rekao ona mi je tada od bijesa lupila šamar, prosto se zgrozila se na moje riječi, te mi je rekla da bebe neće ubiti i da će ih ako treba sama odgajati, ali da će ih sigurno roditi. Rekla mi je da joj NE TREBAM!

Znamo se skoro 10 godina, zakle li smo se u vječnu ljubav i ona mi okreće leđa. Baš sam se razočarao, mislio sam da me voli, ali u našoj vezi, našem braku sam izgleda samo ja taj koji je iskreno volio. Ostavila me zbog nerođenih beba, djevojčca.

Check Also
Close
Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt