Ne znam da li sam sanjao ili je ovo bila istina – Ispovesti
Ispovesti

Ne znam da li sam sanjao ili je ovo bila istina

Ne znam da li sam sanjao ili je ovo bila istina… Juče sam sa suprugom bio na svadbi mog rođaka. Napio sam se kao nikada i čim smo došli kući zaspao sam.

U toku noći me je probudila glavobolja, mučnina, povraćanje, a kada sam krenuo ka kupatilu, čuo sam ČUDNE ZVUKOVE IZ DRUGE SOBE… Onako pijan prišao sam vratima sobe, nekako ih otvorio i tada ugledao moju suprugu i mog mlađeg brata kako se… .

Kada su me vidjeli onako bez odjeće su mi prišli i vratili me do dnevne sobe gdje sam i spavao. To je sve čega se sjećam… Prije sat vremena sam se probudio i prosto ne mogu da povežem da li je to bio san, ili sam stvarno zatekao mog brata i moju suprugu kako rade one stvari. GLAVA ĆE DA MI EKSPLODIRA… U braku smo 15 godina… šta ako stvarno ima vezu sa mojim bratom jooj…

BONUS ISPOVIJEST:

Živim u porodičnoj kući moga muža. Prije tri mjeseca sam se udala. Već nakon par dana neke stvari su mi bile čudne. Odnos moje svekrve i njenog djevera je bio više nego ČUDAN. Iako imam samo 21 godinu imam tog “prevarantskog” iskustva i nešto mi je govorilo da su njih dvoje u tajnoj vezi.

Related Articles

Prošli vikend sam rekla svekrvi da idem kod mojih i da ću možda i prenoćiti. Lagala sam, željela sam da provjerim, da ih uhvatim na djelu. Otišla sam u grad na piće i nakon nekih sat vremena sam se vratila kući i nečujno se uvukla.

Zvukovi iz spavaće sobe mog svekra i svekrve su dovoljno govorili, a kada sam imala sam šta i da vidim. Zanijemili su od straha, a ja sam tada izvadila mobilni i napravila pravu malu kolekciju fotografija. Šta reći, mogu se samo zahvaliti što imam ovakvu svekrvu jer ovim fotografijama sam obezbijedila sebi jedan lagodan i bezbrižan život. Već danas sam počela da iskorištavam snagu fotografija moje svekrve i njenog djevera.

Back to top button
error: Content is protected !!

Adblock Detected

Molimo vas da isključite Adbloker kako bi mogli uči na sajt